Suverænitet er en illusion

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  Resumé

  Dansk EU-debat handler generelt – særligt ved folkeafstemninger – om mere eller mindre EU. I samme åndedrag taler vi om, hvorvidt Danmark skal bevare eller afgive suverænitet. Det gør argumentet for et nej meget lettere end argumentet for et ja. Men hvis man ikke ser suverænitet som en ting, lande har, men en kraft, lande deler med hinanden, får man et mere komplekst og nuanceret debatgrundlag, hvor konklusionen ikke er givet på forhånd.
  OriginalsprogDansk
  Publikationsdato2 dec. 2015
  StatusUdgivet - 2 dec. 2015

  Bibliografisk note


  Senest ændret: 02/12/2015

  Citer dette

  @misc{c8c63b1ab0c04f1a9691cd70e263ab83,
  title = "Suver{\ae}nitet er en illusion",
  abstract = "Dansk EU-debat handler generelt – s{\ae}rligt ved folkeafstemninger – om mere eller mindre EU. I samme {\aa}ndedrag taler vi om, hvorvidt Danmark skal bevare eller afgive suver{\ae}nitet. Det g{\o}r argumentet for et nej meget lettere end argumentet for et ja. Men hvis man ikke ser suver{\ae}nitet som en ting, lande har, men en kraft, lande deler med hinanden, f{\aa}r man et mere komplekst og nuanceret debatgrundlag, hvor konklusionen ikke er givet p{\aa} forh{\aa}nd.",
  author = "Just, {Sine N{\o}rholm}",
  note = "Senest {\ae}ndret: 02/12/2015",
  year = "2015",
  month = "12",
  day = "2",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  Suverænitet er en illusion. / Just, Sine Nørholm.

  2015, Artikel.

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  TY - ICOMM

  T1 - Suverænitet er en illusion

  AU - Just, Sine Nørholm

  N1 - Senest ændret: 02/12/2015

  PY - 2015/12/2

  Y1 - 2015/12/2

  N2 - Dansk EU-debat handler generelt – særligt ved folkeafstemninger – om mere eller mindre EU. I samme åndedrag taler vi om, hvorvidt Danmark skal bevare eller afgive suverænitet. Det gør argumentet for et nej meget lettere end argumentet for et ja. Men hvis man ikke ser suverænitet som en ting, lande har, men en kraft, lande deler med hinanden, får man et mere komplekst og nuanceret debatgrundlag, hvor konklusionen ikke er givet på forhånd.

  AB - Dansk EU-debat handler generelt – særligt ved folkeafstemninger – om mere eller mindre EU. I samme åndedrag taler vi om, hvorvidt Danmark skal bevare eller afgive suverænitet. Det gør argumentet for et nej meget lettere end argumentet for et ja. Men hvis man ikke ser suverænitet som en ting, lande har, men en kraft, lande deler med hinanden, får man et mere komplekst og nuanceret debatgrundlag, hvor konklusionen ikke er givet på forhånd.

  UR - http://www.kommunikationsforum.dk/artikler/Argumenter-i-debatten-om-EU-retsforbeholdet-#

  M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

  ER -