Som man råber i skoven, får man svar...

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Vi har længe vidst, at det kan være svært for mennesker med handicap at få et job. Men vi har ikke vidst, at en medvirkende årsag til dette er, at arbejdsgivere er meget dårlige til at spørge ansøgerne om deres handicap! Fordi dette er tilfældet, er det endnu sværere at få job, og samtidig går virksomheden glip af mange talentfulde medarbejdere. Det er surt for begge parter. Et spil med to tabere.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato14 okt. 2015
StatusUdgivet - 14 okt. 2015

Citer dette

@misc{b7a17d3cfb9f43afa45b54b82260de71,
title = "Som man r{\aa}ber i skoven, f{\aa}r man svar...",
abstract = "Vi har l{\ae}nge vidst, at det kan v{\ae}re sv{\ae}rt for mennesker med handicap at f{\aa} et job. Men vi har ikke vidst, at en medvirkende {\aa}rsag til dette er, at arbejdsgivere er meget d{\aa}rlige til at sp{\o}rge ans{\o}gerne om deres handicap! Fordi dette er tilf{\ae}ldet, er det endnu sv{\ae}rere at f{\aa} job, og samtidig g{\aa}r virksomheden glip af mange talentfulde medarbejdere. Det er surt for begge parter. Et spil med to tabere.",
author = "{Holt Larsen}, Henrik",
year = "2015",
month = "10",
day = "14",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Som man råber i skoven, får man svar... / Holt Larsen, Henrik.

2015, Debat.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Som man råber i skoven, får man svar...

AU - Holt Larsen, Henrik

PY - 2015/10/14

Y1 - 2015/10/14

N2 - Vi har længe vidst, at det kan være svært for mennesker med handicap at få et job. Men vi har ikke vidst, at en medvirkende årsag til dette er, at arbejdsgivere er meget dårlige til at spørge ansøgerne om deres handicap! Fordi dette er tilfældet, er det endnu sværere at få job, og samtidig går virksomheden glip af mange talentfulde medarbejdere. Det er surt for begge parter. Et spil med to tabere.

AB - Vi har længe vidst, at det kan være svært for mennesker med handicap at få et job. Men vi har ikke vidst, at en medvirkende årsag til dette er, at arbejdsgivere er meget dårlige til at spørge ansøgerne om deres handicap! Fordi dette er tilfældet, er det endnu sværere at få job, og samtidig går virksomheden glip af mange talentfulde medarbejdere. Det er surt for begge parter. Et spil med to tabere.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -