Skam dig, din klimaskurk! Skam og skyld i den grønne omstilling

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Skammer du dig over din sidste flyvetur til Paris? Hvis ja, er du ramt af klimaskam - du er en klimaskurk! Den nye folkesygdom, som rammer alt fra Alternativets politikere til den kæreste Davos-milliardær i hans private jet. Skyld og skam-forskeren Camilla Sløk forklarer begrebet og problemerne ved at placere ansvaret. For hvem skal skamme sig over hvad - og hvorfor - i klimakampen? Moralen er, at den, der IKKE handler, også har et ansvar - og skyld.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato19 feb. 2019
Udgivelses stedwww
Antal sider9
StatusUdgivet - 19 feb. 2019

Citer dette

@misc{91f561cfbaef456ba7650659388ca11d,
title = "Skam dig, din klimaskurk!: Skam og skyld i den gr{\o}nne omstilling",
abstract = "Skammer du dig over din sidste flyvetur til Paris? Hvis ja, er du ramt af klimaskam - du er en klimaskurk! Den nye folkesygdom, som rammer alt fra Alternativets politikere til den k{\ae}reste Davos-milliard{\ae}r i hans private jet. Skyld og skam-forskeren Camilla Sl{\o}k forklarer begrebet og problemerne ved at placere ansvaret. For hvem skal skamme sig over hvad - og hvorfor - i klimakampen? Moralen er, at den, der IKKE handler, ogs{\aa} har et ansvar - og skyld.",
author = "Camilla Sl{\o}k",
year = "2019",
month = "2",
day = "19",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Skam dig, din klimaskurk! Skam og skyld i den grønne omstilling. / Sløk, Camilla.

9 s. www. 2019, Artikel.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Skam dig, din klimaskurk!

T2 - Skam og skyld i den grønne omstilling

AU - Sløk, Camilla

PY - 2019/2/19

Y1 - 2019/2/19

N2 - Skammer du dig over din sidste flyvetur til Paris? Hvis ja, er du ramt af klimaskam - du er en klimaskurk! Den nye folkesygdom, som rammer alt fra Alternativets politikere til den kæreste Davos-milliardær i hans private jet. Skyld og skam-forskeren Camilla Sløk forklarer begrebet og problemerne ved at placere ansvaret. For hvem skal skamme sig over hvad - og hvorfor - i klimakampen? Moralen er, at den, der IKKE handler, også har et ansvar - og skyld.

AB - Skammer du dig over din sidste flyvetur til Paris? Hvis ja, er du ramt af klimaskam - du er en klimaskurk! Den nye folkesygdom, som rammer alt fra Alternativets politikere til den kæreste Davos-milliardær i hans private jet. Skyld og skam-forskeren Camilla Sløk forklarer begrebet og problemerne ved at placere ansvaret. For hvem skal skamme sig over hvad - og hvorfor - i klimakampen? Moralen er, at den, der IKKE handler, også har et ansvar - og skyld.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

CY - www

ER -