Samfundsøkonomisk cost-benefit-analyse af kriminalpræventive indsatser

Rasmus Højbjerg Jacobsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

CEBR har for Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden gennemført dette projekt i perioden september 2012 til juni 2013. Formålet med projektet har været at opstille og gennemføre en samfundsøkonomisk cost-benefit-analyse af kriminalpræventive projekter i Danmark. Som en del af projektet har CEBR også leveret et regnearksværktøj, der med udgangspunkt i beregningerne fra denne rapport gør det
muligt for interesserede selv at regne på de mulige samfundsøkonomiske effekter af kriminalpræventive projekter.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagCentre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School
Antal sider45
Rekvirerende organisationDet Kriminalpræventive Råd
StatusUdgivet - jun. 2013

Citer dette

Højbjerg Jacobsen, R. (2013). Samfundsøkonomisk cost-benefit-analyse af kriminalpræventive indsatser. Frederiksberg: Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School.
Højbjerg Jacobsen, Rasmus. / Samfundsøkonomisk cost-benefit-analyse af kriminalpræventive indsatser. Frederiksberg : Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School, 2013. 45 s.
@book{2909fabd93f949289af8b812e709448c,
title = "Samfunds{\o}konomisk cost-benefit-analyse af kriminalpr{\ae}ventive indsatser",
abstract = "CEBR har for Det Kriminalpr{\ae}ventive R{\aa}d og TrygFonden gennemf{\o}rt dette projekt i perioden september 2012 til juni 2013. Form{\aa}let med projektet har v{\ae}ret at opstille og gennemf{\o}re en samfunds{\o}konomisk cost-benefit-analyse af kriminalpr{\ae}ventive projekter i Danmark. Som en del af projektet har CEBR ogs{\aa} leveret et regnearksv{\ae}rkt{\o}j, der med udgangspunkt i beregningerne fra denne rapport g{\o}r detmuligt for interesserede selv at regne p{\aa} de mulige samfunds{\o}konomiske effekter af kriminalpr{\ae}ventive projekter.",
author = "{H{\o}jbjerg Jacobsen}, Rasmus",
year = "2013",
month = "6",
language = "Dansk",
publisher = "Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School",

}

Højbjerg Jacobsen, R 2013, Samfundsøkonomisk cost-benefit-analyse af kriminalpræventive indsatser. Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School, Frederiksberg.

Samfundsøkonomisk cost-benefit-analyse af kriminalpræventive indsatser. / Højbjerg Jacobsen, Rasmus.

Frederiksberg : Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School, 2013. 45 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Samfundsøkonomisk cost-benefit-analyse af kriminalpræventive indsatser

AU - Højbjerg Jacobsen, Rasmus

PY - 2013/6

Y1 - 2013/6

N2 - CEBR har for Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden gennemført dette projekt i perioden september 2012 til juni 2013. Formålet med projektet har været at opstille og gennemføre en samfundsøkonomisk cost-benefit-analyse af kriminalpræventive projekter i Danmark. Som en del af projektet har CEBR også leveret et regnearksværktøj, der med udgangspunkt i beregningerne fra denne rapport gør detmuligt for interesserede selv at regne på de mulige samfundsøkonomiske effekter af kriminalpræventive projekter.

AB - CEBR har for Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden gennemført dette projekt i perioden september 2012 til juni 2013. Formålet med projektet har været at opstille og gennemføre en samfundsøkonomisk cost-benefit-analyse af kriminalpræventive projekter i Danmark. Som en del af projektet har CEBR også leveret et regnearksværktøj, der med udgangspunkt i beregningerne fra denne rapport gør detmuligt for interesserede selv at regne på de mulige samfundsøkonomiske effekter af kriminalpræventive projekter.

M3 - Rapport

BT - Samfundsøkonomisk cost-benefit-analyse af kriminalpræventive indsatser

PB - Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School

CY - Frederiksberg

ER -

Højbjerg Jacobsen R. Samfundsøkonomisk cost-benefit-analyse af kriminalpræventive indsatser. Frederiksberg: Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School, 2013. 45 s.