Robotten, min best friend forever

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  Resumé

  Er din næste kammesjuk en computer? Om et par år er det ikke svært at forestille sig en virkelighed, hvor vi kan tale med vores computer, som var det en person. Udviklingen peger allerede i den retning, men som det ser ud nu, er vores digitale venner bare lidt for rigide og tørre. Hvad skal der til, før computeren bliver en fuldbyrdet - og menneskelig del - af hverdagen?
  OriginalsprogDansk
  Publikationsdato19 maj 2016
  StatusUdgivet - 19 maj 2016

  Citer dette

  @misc{33c5b27f88bb49ee8264710bdffc8c5e,
  title = "Robotten, min best friend forever",
  abstract = "Er din n{\ae}ste kammesjuk en computer? Om et par {\aa}r er det ikke sv{\ae}rt at forestille sig en virkelighed, hvor vi kan tale med vores computer, som var det en person. Udviklingen peger allerede i den retning, men som det ser ud nu, er vores digitale venner bare lidt for rigide og t{\o}rre. Hvad skal der til, f{\o}r computeren bliver en fuldbyrdet - og menneskelig del - af hverdagen?",
  author = "Mads B{\o}dker",
  year = "2016",
  month = "5",
  day = "19",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  Robotten, min best friend forever. / Bødker, Mads.

  2016, Artikel.

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  TY - ICOMM

  T1 - Robotten, min best friend forever

  AU - Bødker, Mads

  PY - 2016/5/19

  Y1 - 2016/5/19

  N2 - Er din næste kammesjuk en computer? Om et par år er det ikke svært at forestille sig en virkelighed, hvor vi kan tale med vores computer, som var det en person. Udviklingen peger allerede i den retning, men som det ser ud nu, er vores digitale venner bare lidt for rigide og tørre. Hvad skal der til, før computeren bliver en fuldbyrdet - og menneskelig del - af hverdagen?

  AB - Er din næste kammesjuk en computer? Om et par år er det ikke svært at forestille sig en virkelighed, hvor vi kan tale med vores computer, som var det en person. Udviklingen peger allerede i den retning, men som det ser ud nu, er vores digitale venner bare lidt for rigide og tørre. Hvad skal der til, før computeren bliver en fuldbyrdet - og menneskelig del - af hverdagen?

  M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

  ER -