Procesevaluering af Akademiet for Social Innovation 2016-2019

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Center for Civilsamfundsstudier har i perioden 2016-19 gennemført følgeforskning i relation til udviklingen af et tværsektorielt Akademi for Social Innovation. Udviklingsprojektet er gennemført med Frivilligrådet som drivende kraft, og procesevalueringen er finansieret af Tuborgfondet. Af den sammenfattende rapport fremgår, at der igennem den usædvanligt grundige og systematiske udviklingsproces er skabt stor interesse for initiativet både blandt deltagere fra private virksomheder, kommuner og civile organisationer. Men det er langt fra sikkert, at initiativet på længere sigt kan hvile i sig selv uden fondsfinansiering. På den baggrund anbefaler rapporten, at den nystartede forening bag Akademiet gør en målrettet indsats for at inddrage flere hybride aktører, f.eks. socialøkonomiske virksomheder og erhvervsdrivende fonde. Desuden anbefales det at afbalancere medlemskredsen, så fordelingen mellem private, offentlige og civile medlemmer bliver nogenlunde ligelig.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagCenter for Civilsamfundsstudier. CBS
Antal sider27
ISBN (Trykt)9788791839191
StatusUdgivet - 2019

Citer dette

Lund, A. B., & Sørensen, K. I. (2019). Procesevaluering af Akademiet for Social Innovation 2016-2019. Frederiksberg: Center for Civilsamfundsstudier. CBS.
Lund, Anker Brink ; Sørensen, Katja Isa . / Procesevaluering af Akademiet for Social Innovation 2016-2019. Frederiksberg : Center for Civilsamfundsstudier. CBS, 2019. 27 s.
@book{00801e4228f7472483b9d221b92b037e,
title = "Procesevaluering af Akademiet for Social Innovation 2016-2019",
abstract = "Center for Civilsamfundsstudier har i perioden 2016-19 gennemf{\o}rt f{\o}lgeforskning i relation til udviklingen af et tv{\ae}rsektorielt Akademi for Social Innovation. Udviklingsprojektet er gennemf{\o}rt med Frivilligr{\aa}det som drivende kraft, og procesevalueringen er finansieret af Tuborgfondet. Af den sammenfattende rapport fremg{\aa}r, at der igennem den us{\ae}dvanligt grundige og systematiske udviklingsproces er skabt stor interesse for initiativet b{\aa}de blandt deltagere fra private virksomheder, kommuner og civile organisationer. Men det er langt fra sikkert, at initiativet p{\aa} l{\ae}ngere sigt kan hvile i sig selv uden fondsfinansiering. P{\aa} den baggrund anbefaler rapporten, at den nystartede forening bag Akademiet g{\o}r en m{\aa}lrettet indsats for at inddrage flere hybride akt{\o}rer, f.eks. social{\o}konomiske virksomheder og erhvervsdrivende fonde. Desuden anbefales det at afbalancere medlemskredsen, s{\aa} fordelingen mellem private, offentlige og civile medlemmer bliver nogenlunde ligelig.",
author = "Lund, {Anker Brink} and S{\o}rensen, {Katja Isa}",
year = "2019",
language = "Dansk",
isbn = "9788791839191",
publisher = "Center for Civilsamfundsstudier. CBS",
address = "Danmark",

}

Lund, AB & Sørensen, KI 2019, Procesevaluering af Akademiet for Social Innovation 2016-2019. Center for Civilsamfundsstudier. CBS, Frederiksberg.

Procesevaluering af Akademiet for Social Innovation 2016-2019. / Lund, Anker Brink; Sørensen, Katja Isa .

Frederiksberg : Center for Civilsamfundsstudier. CBS, 2019. 27 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Procesevaluering af Akademiet for Social Innovation 2016-2019

AU - Lund, Anker Brink

AU - Sørensen, Katja Isa

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Center for Civilsamfundsstudier har i perioden 2016-19 gennemført følgeforskning i relation til udviklingen af et tværsektorielt Akademi for Social Innovation. Udviklingsprojektet er gennemført med Frivilligrådet som drivende kraft, og procesevalueringen er finansieret af Tuborgfondet. Af den sammenfattende rapport fremgår, at der igennem den usædvanligt grundige og systematiske udviklingsproces er skabt stor interesse for initiativet både blandt deltagere fra private virksomheder, kommuner og civile organisationer. Men det er langt fra sikkert, at initiativet på længere sigt kan hvile i sig selv uden fondsfinansiering. På den baggrund anbefaler rapporten, at den nystartede forening bag Akademiet gør en målrettet indsats for at inddrage flere hybride aktører, f.eks. socialøkonomiske virksomheder og erhvervsdrivende fonde. Desuden anbefales det at afbalancere medlemskredsen, så fordelingen mellem private, offentlige og civile medlemmer bliver nogenlunde ligelig.

AB - Center for Civilsamfundsstudier har i perioden 2016-19 gennemført følgeforskning i relation til udviklingen af et tværsektorielt Akademi for Social Innovation. Udviklingsprojektet er gennemført med Frivilligrådet som drivende kraft, og procesevalueringen er finansieret af Tuborgfondet. Af den sammenfattende rapport fremgår, at der igennem den usædvanligt grundige og systematiske udviklingsproces er skabt stor interesse for initiativet både blandt deltagere fra private virksomheder, kommuner og civile organisationer. Men det er langt fra sikkert, at initiativet på længere sigt kan hvile i sig selv uden fondsfinansiering. På den baggrund anbefaler rapporten, at den nystartede forening bag Akademiet gør en målrettet indsats for at inddrage flere hybride aktører, f.eks. socialøkonomiske virksomheder og erhvervsdrivende fonde. Desuden anbefales det at afbalancere medlemskredsen, så fordelingen mellem private, offentlige og civile medlemmer bliver nogenlunde ligelig.

M3 - Rapport

SN - 9788791839191

BT - Procesevaluering af Akademiet for Social Innovation 2016-2019

PB - Center for Civilsamfundsstudier. CBS

CY - Frederiksberg

ER -

Lund AB, Sørensen KI. Procesevaluering af Akademiet for Social Innovation 2016-2019. Frederiksberg: Center for Civilsamfundsstudier. CBS, 2019. 27 s.