Organisering i en verden i bevægelse

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Organisering i en verden i bevægelse tager læseren med derind hvor organisatoriske handlinger, hændelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forståelse af den faktiske dynamik og kompleksitet som præger organisationer. Organisering i en verden i bevægelse tager læseren med derind hvor organisatoriske handlinger, hændelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forståelse af den faktiske dynamik og kompleksitet som præger organisationer. Organisering i en verden i bevægelse er især skrevet til studerende inden for organisations- og ledelsesfag, men er også nyttig for ledere, konsulenter, og andre, som ønsker at forstå strategi og forandring fra et procesperspektiv. Bogen giver en introduktion til organisering og organisationer, som gør den særligt velegnet til at spille sammen med andre bøger og artikler på området.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagSamfundslitteratur
Antal sider317
ISBN (Elektronisk)9788759327098
StatusUdgivet - 2018

Citer dette

Hernes, T., & Bévort, F. (2018). Organisering i en verden i bevægelse. Frederiksberg: Samfundslitteratur.
Hernes, Tor ; Bévort, Frans. / Organisering i en verden i bevægelse. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2018. 317 s.
@book{a6e0c0a61a3647e6a7903fcc3f06d234,
title = "Organisering i en verden i bev{\ae}gelse",
abstract = "Organisering i en verden i bev{\ae}gelse tager l{\ae}seren med derind hvor organisatoriske handlinger, h{\ae}ndelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forst{\aa}else af den faktiske dynamik og kompleksitet som pr{\ae}ger organisationer. Organisering i en verden i bev{\ae}gelse tager l{\ae}seren med derind hvor organisatoriske handlinger, h{\ae}ndelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forst{\aa}else af den faktiske dynamik og kompleksitet som pr{\ae}ger organisationer. Organisering i en verden i bev{\ae}gelse er is{\ae}r skrevet til studerende inden for organisations- og ledelsesfag, men er ogs{\aa} nyttig for ledere, konsulenter, og andre, som {\o}nsker at forst{\aa} strategi og forandring fra et procesperspektiv. Bogen giver en introduktion til organisering og organisationer, som g{\o}r den s{\ae}rligt velegnet til at spille sammen med andre b{\o}ger og artikler p{\aa} omr{\aa}det.",
author = "Tor Hernes and Frans B{\'e}vort",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Samfundslitteratur",
address = "Danmark",

}

Hernes, T & Bévort, F 2018, Organisering i en verden i bevægelse. Samfundslitteratur, Frederiksberg.

Organisering i en verden i bevægelse. / Hernes, Tor; Bévort, Frans.

Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2018. 317 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Organisering i en verden i bevægelse

AU - Hernes, Tor

AU - Bévort, Frans

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Organisering i en verden i bevægelse tager læseren med derind hvor organisatoriske handlinger, hændelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forståelse af den faktiske dynamik og kompleksitet som præger organisationer. Organisering i en verden i bevægelse tager læseren med derind hvor organisatoriske handlinger, hændelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forståelse af den faktiske dynamik og kompleksitet som præger organisationer. Organisering i en verden i bevægelse er især skrevet til studerende inden for organisations- og ledelsesfag, men er også nyttig for ledere, konsulenter, og andre, som ønsker at forstå strategi og forandring fra et procesperspektiv. Bogen giver en introduktion til organisering og organisationer, som gør den særligt velegnet til at spille sammen med andre bøger og artikler på området.

AB - Organisering i en verden i bevægelse tager læseren med derind hvor organisatoriske handlinger, hændelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forståelse af den faktiske dynamik og kompleksitet som præger organisationer. Organisering i en verden i bevægelse tager læseren med derind hvor organisatoriske handlinger, hændelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forståelse af den faktiske dynamik og kompleksitet som præger organisationer. Organisering i en verden i bevægelse er især skrevet til studerende inden for organisations- og ledelsesfag, men er også nyttig for ledere, konsulenter, og andre, som ønsker at forstå strategi og forandring fra et procesperspektiv. Bogen giver en introduktion til organisering og organisationer, som gør den særligt velegnet til at spille sammen med andre bøger og artikler på området.

UR - https://primo.kb.dk/primo-explore/fulldisplay?docid=CBS01000943737&context=L&vid=CBS&search_scope=Blended&tab=default_tab&lang=da_DK

M3 - Bog

BT - Organisering i en verden i bevægelse

PB - Samfundslitteratur

CY - Frederiksberg

ER -

Hernes T, Bévort F. Organisering i en verden i bevægelse. Frederiksberg: Samfundslitteratur, 2018. 317 s.