Omvendt ledelse

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

Resumé

Mange analyser af ledelse i praksis viser, at kvaliteten af den ledelse, som udøves i mange danske virksomheder og organisationer, er for ringe, til trods for at temaet har været på dagsordenen i mange år, samt at der er blevet kompetenceudviklet på feltet. ... Nu er pointen her ikke nødvendigvis, at mange ledere skal til at arbejde "undercover". For det vil afgjort ikke stimulere åbenhed og udvikling i organisationer. Tværtimod ville det nok opfattes som "spionarbejde".
OriginalsprogDansk
TidsskriftBoersen
Sider (fra-til)12
ISSN0105-0729
StatusUdgivet - 12 mar. 2014

Citer dette

@article{4f02c89d54af46acacb6eed8f2fa4353,
title = "Omvendt ledelse",
abstract = "Mange analyser af ledelse i praksis viser, at kvaliteten af den ledelse, som ud{\o}ves i mange danske virksomheder og organisationer, er for ringe, til trods for at temaet har v{\ae}ret p{\aa} dagsordenen i mange {\aa}r, samt at der er blevet kompetenceudviklet p{\aa} feltet. ... Nu er pointen her ikke n{\o}dvendigvis, at mange ledere skal til at arbejde {"}undercover{"}. For det vil afgjort ikke stimulere {\aa}benhed og udvikling i organisationer. Tv{\ae}rtimod ville det nok opfattes som {"}spionarbejde{"}.",
author = "Flemming Poulfelt",
year = "2014",
month = "3",
day = "12",
language = "Dansk",
pages = "12",
journal = "B{\o}rsen",
issn = "0105-0729",
publisher = "Dagbladet Boersen A/S",

}

Omvendt ledelse. / Poulfelt, Flemming.

I: Boersen, 12.03.2014, s. 12.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

TY - INPR

T1 - Omvendt ledelse

AU - Poulfelt, Flemming

PY - 2014/3/12

Y1 - 2014/3/12

N2 - Mange analyser af ledelse i praksis viser, at kvaliteten af den ledelse, som udøves i mange danske virksomheder og organisationer, er for ringe, til trods for at temaet har været på dagsordenen i mange år, samt at der er blevet kompetenceudviklet på feltet. ... Nu er pointen her ikke nødvendigvis, at mange ledere skal til at arbejde "undercover". For det vil afgjort ikke stimulere åbenhed og udvikling i organisationer. Tværtimod ville det nok opfattes som "spionarbejde".

AB - Mange analyser af ledelse i praksis viser, at kvaliteten af den ledelse, som udøves i mange danske virksomheder og organisationer, er for ringe, til trods for at temaet har været på dagsordenen i mange år, samt at der er blevet kompetenceudviklet på feltet. ... Nu er pointen her ikke nødvendigvis, at mange ledere skal til at arbejde "undercover". For det vil afgjort ikke stimulere åbenhed og udvikling i organisationer. Tværtimod ville det nok opfattes som "spionarbejde".

M3 - Bidrag til avis - Kronik

SP - 12

JO - Børsen

JF - Børsen

SN - 0105-0729

ER -