Når ECB tager over

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Resumé

Tilliden til kreditinstitutionerne i Eurozonen er lav. For det første er deres gennemsnitlige rating lavere end ratingen af kreditinstitutioner i resten af Europa, USA osv. For det andet vurderer IMF, at de ikke er tilstrækkelig kapitaliseret til at kunne efterkomme den øgede efterspørgsel på kredit, der følger en normalisering af konjunkturerne. I lyset af den relativt svage banksektor i Sydeuropa er det ikke overraskende, at adgangen til og prisen på kredit i disse lande har været særligt hæmmende for den økonomiske vækst.
OriginalsprogDansk
TidsskriftBoersen
Sider (fra-til)5
ISSN0105-0729
StatusUdgivet - 22 okt. 2014

Citer dette

@article{1dcf98ef6716482c90a90941e580a127,
title = "N{\aa}r ECB tager over",
abstract = "Tilliden til kreditinstitutionerne i Eurozonen er lav. For det f{\o}rste er deres gennemsnitlige rating lavere end ratingen af kreditinstitutioner i resten af Europa, USA osv. For det andet vurderer IMF, at de ikke er tilstr{\ae}kkelig kapitaliseret til at kunne efterkomme den {\o}gede eftersp{\o}rgsel p{\aa} kredit, der f{\o}lger en normalisering af konjunkturerne. I lyset af den relativt svage banksektor i Sydeuropa er det ikke overraskende, at adgangen til og prisen p{\aa} kredit i disse lande har v{\ae}ret s{\ae}rligt h{\ae}mmende for den {\o}konomiske v{\ae}kst.",
author = "Jesper Rangvid",
year = "2014",
month = "10",
day = "22",
language = "Dansk",
pages = "5",
journal = "B{\o}rsen",
issn = "0105-0729",
publisher = "Dagbladet Boersen A/S",

}

Når ECB tager over. / Rangvid, Jesper.

I: Boersen, 22.10.2014, s. 5.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Når ECB tager over

AU - Rangvid, Jesper

PY - 2014/10/22

Y1 - 2014/10/22

N2 - Tilliden til kreditinstitutionerne i Eurozonen er lav. For det første er deres gennemsnitlige rating lavere end ratingen af kreditinstitutioner i resten af Europa, USA osv. For det andet vurderer IMF, at de ikke er tilstrækkelig kapitaliseret til at kunne efterkomme den øgede efterspørgsel på kredit, der følger en normalisering af konjunkturerne. I lyset af den relativt svage banksektor i Sydeuropa er det ikke overraskende, at adgangen til og prisen på kredit i disse lande har været særligt hæmmende for den økonomiske vækst.

AB - Tilliden til kreditinstitutionerne i Eurozonen er lav. For det første er deres gennemsnitlige rating lavere end ratingen af kreditinstitutioner i resten af Europa, USA osv. For det andet vurderer IMF, at de ikke er tilstrækkelig kapitaliseret til at kunne efterkomme den øgede efterspørgsel på kredit, der følger en normalisering af konjunkturerne. I lyset af den relativt svage banksektor i Sydeuropa er det ikke overraskende, at adgangen til og prisen på kredit i disse lande har været særligt hæmmende for den økonomiske vækst.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

SP - 5

JO - Børsen

JF - Børsen

SN - 0105-0729

ER -