Mediebranchens transformation: Fra analog indhegning til digital grænseløshed

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

Resumé

De danske medieudbyderes vilkår, værdikæder og forretningsmodeller har på 30 år ændret sig fundamentalt gennem en globalisering, en digitalisering og en datafcering af mediemarkedet. Udviklingen er drevet af aktører, der ikke selv er en del af den gamle mediebranche: de udenlandske teknologivirksomheder.
OriginalsprogDansk
TitelGlobaliseringen af den danske mediebranche : Analyser af internationale aktørers betydning for det danske mediemarked, danske medieudbydere og dansk medieindhold
RedaktørerLisbeth Knudsen, Søren Schultz Jørgensen
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSlots- og Kulturstyrelsen
Publikationsdato2017
Sider19-26
Kapitel1
StatusUdgivet - 2017
NavnMediernes udvikling i Danmark
ISSN2445-852X

Citer dette

Flyverbom, M. (2017). Mediebranchens transformation: Fra analog indhegning til digital grænseløshed . I L. Knudsen, & S. S. Jørgensen (red.), Globaliseringen af den danske mediebranche: Analyser af internationale aktørers betydning for det danske mediemarked, danske medieudbydere og dansk medieindhold (s. 19-26). København: Slots- og Kulturstyrelsen. Mediernes udvikling i Danmark
Flyverbom, Mikkel. / Mediebranchens transformation : Fra analog indhegning til digital grænseløshed . Globaliseringen af den danske mediebranche: Analyser af internationale aktørers betydning for det danske mediemarked, danske medieudbydere og dansk medieindhold . red. / Lisbeth Knudsen ; Søren Schultz Jørgensen. København : Slots- og Kulturstyrelsen, 2017. s. 19-26 (Mediernes udvikling i Danmark).
@inbook{f216e48a8c4e48738e2b0155e391536a,
title = "Mediebranchens transformation: Fra analog indhegning til digital gr{\ae}nsel{\o}shed",
abstract = "De danske medieudbyderes vilk{\aa}r, v{\ae}rdik{\ae}der og forretningsmodeller har p{\aa} 30 {\aa}r {\ae}ndret sig fundamentalt gennem en globalisering, en digitalisering og en datafcering af mediemarkedet. Udviklingen er drevet af akt{\o}rer, der ikke selv er en del af den gamle mediebranche: de udenlandske teknologivirksomheder.",
author = "Mikkel Flyverbom",
year = "2017",
language = "Dansk",
series = "Mediernes udvikling i Danmark",
publisher = "Slots- og Kulturstyrelsen",
pages = "19--26",
editor = "Lisbeth Knudsen and J{\o}rgensen, {S{\o}ren Schultz}",
booktitle = "Globaliseringen af den danske mediebranche",
address = "Danmark",

}

Flyverbom, M 2017, Mediebranchens transformation: Fra analog indhegning til digital grænseløshed . i L Knudsen & SS Jørgensen (red), Globaliseringen af den danske mediebranche: Analyser af internationale aktørers betydning for det danske mediemarked, danske medieudbydere og dansk medieindhold . Slots- og Kulturstyrelsen, København, Mediernes udvikling i Danmark, s. 19-26.

Mediebranchens transformation : Fra analog indhegning til digital grænseløshed . / Flyverbom, Mikkel.

Globaliseringen af den danske mediebranche: Analyser af internationale aktørers betydning for det danske mediemarked, danske medieudbydere og dansk medieindhold . red. / Lisbeth Knudsen; Søren Schultz Jørgensen. København : Slots- og Kulturstyrelsen, 2017. s. 19-26 (Mediernes udvikling i Danmark).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

TY - GEN

T1 - Mediebranchens transformation

T2 - Fra analog indhegning til digital grænseløshed

AU - Flyverbom, Mikkel

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - De danske medieudbyderes vilkår, værdikæder og forretningsmodeller har på 30 år ændret sig fundamentalt gennem en globalisering, en digitalisering og en datafcering af mediemarkedet. Udviklingen er drevet af aktører, der ikke selv er en del af den gamle mediebranche: de udenlandske teknologivirksomheder.

AB - De danske medieudbyderes vilkår, værdikæder og forretningsmodeller har på 30 år ændret sig fundamentalt gennem en globalisering, en digitalisering og en datafcering af mediemarkedet. Udviklingen er drevet af aktører, der ikke selv er en del af den gamle mediebranche: de udenlandske teknologivirksomheder.

M3 - Bidrag til rapport

T3 - Mediernes udvikling i Danmark

SP - 19

EP - 26

BT - Globaliseringen af den danske mediebranche

A2 - Knudsen, Lisbeth

A2 - Jørgensen, Søren Schultz

PB - Slots- og Kulturstyrelsen

CY - København

ER -

Flyverbom M. Mediebranchens transformation: Fra analog indhegning til digital grænseløshed . I Knudsen L, Jørgensen SS, red., Globaliseringen af den danske mediebranche: Analyser af internationale aktørers betydning for det danske mediemarked, danske medieudbydere og dansk medieindhold . København: Slots- og Kulturstyrelsen. 2017. s. 19-26. (Mediernes udvikling i Danmark).