Markedskommunikation i praksis

Kristian Eiberg (Redaktør), Sine Nørholm Just (Redaktør), Erich Karsholt (Redaktør), Simon Møberg Torp (Redaktør)

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

  Resumé

  Markedskommunikation handler om al kommunikation mellem aktørerne på et marked. Derfor er der ofte tale om vidtforgrenede processer, hvor budskaber bliver skabt i samarbejdet mellem aktører og sjældent kan styres af én afsender alene. Markedskommunikation i praksis tager udgangspunkt i denne dynamiske kompleksitet og bidrager til en bedre forståelse og håndtering af den - fra det overordnede strategiske niveau til det konkrete operative niveau, fra den spæde idé til det færdige produkt, på tværs af målgrupper, metoder og medier.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedFrederiksberg
  ForlagSamfundslitteratur
  Antal sider487
  ISBN (Trykt)9788759316139
  StatusUdgivet - 2013

  Emneord

  • Markedskommunikation
  • Branding
  • Reklamekampagner
  • Market communication
  • Marketing communication
  • Advertising campaigns

  Citer dette

  Eiberg, K., Just, S. N., Karsholt, E., & Torp, S. M. (red.) (2013). Markedskommunikation i praksis. Frederiksberg: Samfundslitteratur.
  Eiberg, Kristian (Redaktør) ; Just, Sine Nørholm (Redaktør) ; Karsholt, Erich (Redaktør) ; Torp, Simon Møberg (Redaktør). / Markedskommunikation i praksis. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2013. 487 s.
  @book{a9d6c49990614376b18013c37265759e,
  title = "Markedskommunikation i praksis",
  abstract = "Markedskommunikation handler om al kommunikation mellem akt{\o}rerne p{\aa} et marked. Derfor er der ofte tale om vidtforgrenede processer, hvor budskaber bliver skabt i samarbejdet mellem akt{\o}rer og sj{\ae}ldent kan styres af {\'e}n afsender alene. Markedskommunikation i praksis tager udgangspunkt i denne dynamiske kompleksitet og bidrager til en bedre forst{\aa}else og h{\aa}ndtering af den - fra det overordnede strategiske niveau til det konkrete operative niveau, fra den sp{\ae}de id{\'e} til det f{\ae}rdige produkt, p{\aa} tv{\ae}rs af m{\aa}lgrupper, metoder og medier.",
  keywords = "Markedskommunikation , Branding, Reklamekampagner , Market communication , Marketing communication, Advertising campaigns",
  editor = "Kristian Eiberg and Just, {Sine N{\o}rholm} and Erich Karsholt and Torp, {Simon M{\o}berg}",
  year = "2013",
  language = "Dansk",
  isbn = "9788759316139",
  publisher = "Samfundslitteratur",
  address = "Danmark",

  }

  Eiberg, K, Just, SN, Karsholt, E & Torp, SM (red) 2013, Markedskommunikation i praksis. Samfundslitteratur, Frederiksberg.

  Markedskommunikation i praksis. / Eiberg, Kristian (Redaktør); Just, Sine Nørholm (Redaktør); Karsholt, Erich (Redaktør); Torp, Simon Møberg (Redaktør).

  Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2013. 487 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

  TY - BOOK

  T1 - Markedskommunikation i praksis

  A2 - Eiberg, Kristian

  A2 - Just, Sine Nørholm

  A2 - Karsholt, Erich

  A2 - Torp, Simon Møberg

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Markedskommunikation handler om al kommunikation mellem aktørerne på et marked. Derfor er der ofte tale om vidtforgrenede processer, hvor budskaber bliver skabt i samarbejdet mellem aktører og sjældent kan styres af én afsender alene. Markedskommunikation i praksis tager udgangspunkt i denne dynamiske kompleksitet og bidrager til en bedre forståelse og håndtering af den - fra det overordnede strategiske niveau til det konkrete operative niveau, fra den spæde idé til det færdige produkt, på tværs af målgrupper, metoder og medier.

  AB - Markedskommunikation handler om al kommunikation mellem aktørerne på et marked. Derfor er der ofte tale om vidtforgrenede processer, hvor budskaber bliver skabt i samarbejdet mellem aktører og sjældent kan styres af én afsender alene. Markedskommunikation i praksis tager udgangspunkt i denne dynamiske kompleksitet og bidrager til en bedre forståelse og håndtering af den - fra det overordnede strategiske niveau til det konkrete operative niveau, fra den spæde idé til det færdige produkt, på tværs af målgrupper, metoder og medier.

  KW - Markedskommunikation

  KW - Branding

  KW - Reklamekampagner

  KW - Market communication

  KW - Marketing communication

  KW - Advertising campaigns

  M3 - Antologi

  SN - 9788759316139

  BT - Markedskommunikation i praksis

  PB - Samfundslitteratur

  CY - Frederiksberg

  ER -

  Eiberg K, (ed.), Just SN, (ed.), Karsholt E, (ed.), Torp SM, (ed.). Markedskommunikation i praksis. Frederiksberg: Samfundslitteratur, 2013. 487 s.