At gøre en forskel

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Som forskningsdekan på et "erhvervsuniversitet" får Alan Irwin mange spørgsmål. Men der er et som altid kommer tilbage. I denne måneds klumme fra Direktionen besvarer han spørgsmålet om hvordan forskningen på CBS gavner vores samfund som helhed.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato8 jul. 2014
StatusUdgivet - 8 jul. 2014

Citer dette

@misc{caeafceaf3f844a9a0db56409408a27e,
title = "At g{\o}re en forskel",
abstract = "Som forskningsdekan p{\aa} et {"}erhvervsuniversitet{"} f{\aa}r Alan Irwin mange sp{\o}rgsm{\aa}l. Men der er et som altid kommer tilbage. I denne m{\aa}neds klumme fra Direktionen besvarer han sp{\o}rgsm{\aa}let om hvordan forskningen p{\aa} CBS gavner vores samfund som helhed.",
author = "Alan Irwin",
year = "2014",
month = "7",
day = "8",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

At gøre en forskel. / Irwin, Alan.

2014, Klumme.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - At gøre en forskel

AU - Irwin, Alan

PY - 2014/7/8

Y1 - 2014/7/8

N2 - Som forskningsdekan på et "erhvervsuniversitet" får Alan Irwin mange spørgsmål. Men der er et som altid kommer tilbage. I denne måneds klumme fra Direktionen besvarer han spørgsmålet om hvordan forskningen på CBS gavner vores samfund som helhed.

AB - Som forskningsdekan på et "erhvervsuniversitet" får Alan Irwin mange spørgsmål. Men der er et som altid kommer tilbage. I denne måneds klumme fra Direktionen besvarer han spørgsmålet om hvordan forskningen på CBS gavner vores samfund som helhed.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -