Magtens Stemmer: Stine Bosse

Anton Grau Larsen (Andet), Christoph Ellersgaard (Andet), Morten Fischer Sivertsen (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

Magtens Stemmer handler denne gang om erhvervskvinden Stine Bosse, som har stået i spidsen for forsikringsselskabet Tryg i mange år. Hun rangerede højt i magteliten-undersøgelsen i 2013, men er faldet lidt i graderne siden; muligvis fordi hun har sagt sin mening om lidt for prekære emner som kvinder i ledelse, indvandring og EU, hvilket ikke altid er lige populært blandt magteliten.
Vi hører desuden om hvordan erhvervsliv og politik filtres sammen, forskellen på at have en karriere i danske kontra internationale magtnetværk, og så stifter vi også bekendtskab med noget så uvant som en magteliteperson, der er bekymret over klimaforandringerne.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato21 sep. 2018
Udgivelses stedKøbenhavn
PublikationsmedierPodcasts
Størrelse54:27 min
StatusUdgivet - 21 sep. 2018

Citer dette

Grau Larsen, A. (Andet), Ellersgaard, C. (Andet), & Fischer Sivertsen, M. (Producent). (2018). Magtens Stemmer: Stine Bosse. Lyd og/eller billed produktion (digital), København: Radio24syv. Hentet fra https://www.24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/35749664/stine-bosse-2
Grau Larsen, Anton (Andet) ; Ellersgaard, Christoph (Andet) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producent). / Magtens Stemmer: Stine Bosse. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{58b48738108f4770a444b78faa39f58a,
title = "Magtens Stemmer: Stine Bosse",
abstract = "Magtens Stemmer handler denne gang om erhvervskvinden Stine Bosse, som har st{\aa}et i spidsen for forsikringsselskabet Tryg i mange {\aa}r. Hun rangerede h{\o}jt i magteliten-unders{\o}gelsen i 2013, men er faldet lidt i graderne siden; muligvis fordi hun har sagt sin mening om lidt for prek{\ae}re emner som kvinder i ledelse, indvandring og EU, hvilket ikke altid er lige popul{\ae}rt blandt magteliten.Vi h{\o}rer desuden om hvordan erhvervsliv og politik filtres sammen, forskellen p{\aa} at have en karriere i danske kontra internationale magtnetv{\ae}rk, og s{\aa} stifter vi ogs{\aa} bekendtskab med noget s{\aa} uvant som en magteliteperson, der er bekymret over klimaforandringerne.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "9",
day = "21",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Stine Bosse, 2018, Lyd og/eller billed produktion (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Stine Bosse. Grau Larsen, Anton (Andet); Ellersgaard, Christoph (Andet); Fischer Sivertsen, Morten (Producent). 2018. København : Radio24syv.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Stine Bosse

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/9/21

Y1 - 2018/9/21

N2 - Magtens Stemmer handler denne gang om erhvervskvinden Stine Bosse, som har stået i spidsen for forsikringsselskabet Tryg i mange år. Hun rangerede højt i magteliten-undersøgelsen i 2013, men er faldet lidt i graderne siden; muligvis fordi hun har sagt sin mening om lidt for prekære emner som kvinder i ledelse, indvandring og EU, hvilket ikke altid er lige populært blandt magteliten.Vi hører desuden om hvordan erhvervsliv og politik filtres sammen, forskellen på at have en karriere i danske kontra internationale magtnetværk, og så stifter vi også bekendtskab med noget så uvant som en magteliteperson, der er bekymret over klimaforandringerne.

AB - Magtens Stemmer handler denne gang om erhvervskvinden Stine Bosse, som har stået i spidsen for forsikringsselskabet Tryg i mange år. Hun rangerede højt i magteliten-undersøgelsen i 2013, men er faldet lidt i graderne siden; muligvis fordi hun har sagt sin mening om lidt for prekære emner som kvinder i ledelse, indvandring og EU, hvilket ikke altid er lige populært blandt magteliten.Vi hører desuden om hvordan erhvervsliv og politik filtres sammen, forskellen på at have en karriere i danske kontra internationale magtnetværk, og så stifter vi også bekendtskab med noget så uvant som en magteliteperson, der er bekymret over klimaforandringerne.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Andet), Ellersgaard C (Andet), Fischer Sivertsen M (Producent). Magtens Stemmer: Stine Bosse København: Radio24syv. 2018.