Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen

Anton Grau Larsen (Andet), Christoph Ellersgaard (Andet), Morten Fischer Sivertsen (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

Magtens Stemmer handler i dag Ralf Hemmingsen. Mellem 2005 og 2017 var han rektor for Københavns Universitet. På den måde har han i en lang årrække været helt centralt placeret i uddannelses- og forskningssektoren, og har haft en betydelig magt i opbygningen af det danske videnssamfund.
Han har i sit liv haft mange hatte på - han er uddannet psykiater, fik et professorat i 1995 og har altså også været administrator i en af landets største uddannelsesinstitutioner. Magtens Stemmer handler derfor i aften om magt og netværk, om centralisering og forskningspolitik - og om hvordan vores videnssamfund på godt og ondt er sammenfiltret med erhvervsinteresser, embedsværkets logikker og pengepuljer fra store fonde.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato18 nov. 2018
Udgivelses stedKøbenhavn
PublikationsmedierPodcasts
Størrelse 55:00 min
StatusUdgivet - 18 nov. 2018

Citer dette

Grau Larsen, A. (Andet), Ellersgaard, C. (Andet), & Fischer Sivertsen, M. (Producent). (2018). Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen. Lyd og/eller billed produktion (digital), København: Radio24syv. Hentet fra https://www.24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/37506998/ralf-hemmingsen
Grau Larsen, Anton (Andet) ; Ellersgaard, Christoph (Andet) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producent). / Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{5609183e71d14e209bed0cdc95e5786f,
title = "Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen",
abstract = "Magtens Stemmer handler i dag Ralf Hemmingsen. Mellem 2005 og 2017 var han rektor for K{\o}benhavns Universitet. P{\aa} den m{\aa}de har han i en lang {\aa}rr{\ae}kke v{\ae}ret helt centralt placeret i uddannelses- og forskningssektoren, og har haft en betydelig magt i opbygningen af det danske videnssamfund. Han har i sit liv haft mange hatte p{\aa} - han er uddannet psykiater, fik et professorat i 1995 og har alts{\aa} ogs{\aa} v{\ae}ret administrator i en af landets st{\o}rste uddannelsesinstitutioner. Magtens Stemmer handler derfor i aften om magt og netv{\ae}rk, om centralisering og forskningspolitik - og om hvordan vores videnssamfund p{\aa} godt og ondt er sammenfiltret med erhvervsinteresser, embedsv{\ae}rkets logikker og pengepuljer fra store fonde.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "11",
day = "18",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen, 2018, Lyd og/eller billed produktion (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen. Grau Larsen, Anton (Andet); Ellersgaard, Christoph (Andet); Fischer Sivertsen, Morten (Producent). 2018. København : Radio24syv.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/11/18

Y1 - 2018/11/18

N2 - Magtens Stemmer handler i dag Ralf Hemmingsen. Mellem 2005 og 2017 var han rektor for Københavns Universitet. På den måde har han i en lang årrække været helt centralt placeret i uddannelses- og forskningssektoren, og har haft en betydelig magt i opbygningen af det danske videnssamfund. Han har i sit liv haft mange hatte på - han er uddannet psykiater, fik et professorat i 1995 og har altså også været administrator i en af landets største uddannelsesinstitutioner. Magtens Stemmer handler derfor i aften om magt og netværk, om centralisering og forskningspolitik - og om hvordan vores videnssamfund på godt og ondt er sammenfiltret med erhvervsinteresser, embedsværkets logikker og pengepuljer fra store fonde.

AB - Magtens Stemmer handler i dag Ralf Hemmingsen. Mellem 2005 og 2017 var han rektor for Københavns Universitet. På den måde har han i en lang årrække været helt centralt placeret i uddannelses- og forskningssektoren, og har haft en betydelig magt i opbygningen af det danske videnssamfund. Han har i sit liv haft mange hatte på - han er uddannet psykiater, fik et professorat i 1995 og har altså også været administrator i en af landets største uddannelsesinstitutioner. Magtens Stemmer handler derfor i aften om magt og netværk, om centralisering og forskningspolitik - og om hvordan vores videnssamfund på godt og ondt er sammenfiltret med erhvervsinteresser, embedsværkets logikker og pengepuljer fra store fonde.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Andet), Ellersgaard C (Andet), Fischer Sivertsen M (Producent). Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen København: Radio24syv. 2018.