Magtens Stemmer: Michael Christiansen

Anton Grau Larsen (Andet), Christoph Ellersgaard (Andet), Morten Fischer Sivertsen (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

Magtens Stemmer handler i aften om en af landets allermest erfarne bestyrelsesformænd, Michael Christiansen, som indtil årsskiftet 2018/2019 huserer i Danmarks Radio. Han er skolet under den legendariske departementschef i Justitsministeriet, Niels Madsen, i 70erne og 80erne og har siden været departementchef i Forsvarsministeriet og direktør på Det Kongelige Teater. Han er manden, der kan få enhver bestyrelse til at makke ret, og netop de tricks får vi et unikt indblik i. Desuden skal vi høre om hvordan Tamil-sagen skadede Justitsministeriets gode ry og rygte, embedsmandsrollens udvikling fra jura til økonomi, om eliteklubben på Sankt Annæ Plads og hvordan magt kan føre til magtfuldkommenhed, hvis man ikke passer på.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato16 dec. 2018
Udgivelses stedKøbenhavn
PublikationsmedierPodcasts
Størrelse 55:00 min
StatusUdgivet - 16 dec. 2018

Citer dette

Grau Larsen, A. (Andet), Ellersgaard, C. (Andet), & Fischer Sivertsen, M. (Producent). (2018). Magtens Stemmer: Michael Christiansen. Lyd og/eller billed produktion (digital), København: Radio24syv. Hentet fra https://www.24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/38305804/michael-christiansen
Grau Larsen, Anton (Andet) ; Ellersgaard, Christoph (Andet) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producent). / Magtens Stemmer: Michael Christiansen. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{8e9944a78e0640c688e562826f4d6fe1,
title = "Magtens Stemmer: Michael Christiansen",
abstract = "Magtens Stemmer handler i aften om en af landets allermest erfarne bestyrelsesform{\ae}nd, Michael Christiansen, som indtil {\aa}rsskiftet 2018/2019 huserer i Danmarks Radio. Han er skolet under den legendariske departementschef i Justitsministeriet, Niels Madsen, i 70erne og 80erne og har siden v{\ae}ret departementchef i Forsvarsministeriet og direkt{\o}r p{\aa} Det Kongelige Teater. Han er manden, der kan f{\aa} enhver bestyrelse til at makke ret, og netop de tricks f{\aa}r vi et unikt indblik i. Desuden skal vi h{\o}re om hvordan Tamil-sagen skadede Justitsministeriets gode ry og rygte, embedsmandsrollens udvikling fra jura til {\o}konomi, om eliteklubben p{\aa} Sankt Ann{\ae} Plads og hvordan magt kan f{\o}re til magtfuldkommenhed, hvis man ikke passer p{\aa}.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "12",
day = "16",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Michael Christiansen, 2018, Lyd og/eller billed produktion (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Michael Christiansen. Grau Larsen, Anton (Andet); Ellersgaard, Christoph (Andet); Fischer Sivertsen, Morten (Producent). 2018. København : Radio24syv.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Michael Christiansen

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/12/16

Y1 - 2018/12/16

N2 - Magtens Stemmer handler i aften om en af landets allermest erfarne bestyrelsesformænd, Michael Christiansen, som indtil årsskiftet 2018/2019 huserer i Danmarks Radio. Han er skolet under den legendariske departementschef i Justitsministeriet, Niels Madsen, i 70erne og 80erne og har siden været departementchef i Forsvarsministeriet og direktør på Det Kongelige Teater. Han er manden, der kan få enhver bestyrelse til at makke ret, og netop de tricks får vi et unikt indblik i. Desuden skal vi høre om hvordan Tamil-sagen skadede Justitsministeriets gode ry og rygte, embedsmandsrollens udvikling fra jura til økonomi, om eliteklubben på Sankt Annæ Plads og hvordan magt kan føre til magtfuldkommenhed, hvis man ikke passer på.

AB - Magtens Stemmer handler i aften om en af landets allermest erfarne bestyrelsesformænd, Michael Christiansen, som indtil årsskiftet 2018/2019 huserer i Danmarks Radio. Han er skolet under den legendariske departementschef i Justitsministeriet, Niels Madsen, i 70erne og 80erne og har siden været departementchef i Forsvarsministeriet og direktør på Det Kongelige Teater. Han er manden, der kan få enhver bestyrelse til at makke ret, og netop de tricks får vi et unikt indblik i. Desuden skal vi høre om hvordan Tamil-sagen skadede Justitsministeriets gode ry og rygte, embedsmandsrollens udvikling fra jura til økonomi, om eliteklubben på Sankt Annæ Plads og hvordan magt kan føre til magtfuldkommenhed, hvis man ikke passer på.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Andet), Ellersgaard C (Andet), Fischer Sivertsen M (Producent). Magtens Stemmer: Michael Christiansen København: Radio24syv. 2018.