Magtens Stemmer: Lars Rebien Sørensen

Anton Grau Larsen (Andet), Christoph Ellersgaard (Andet), Morten Fischer Sivertsen (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

Magtens Stemmer handler i dag om verdens bedste topchef i 2015 og 2016 ifølge Harvard Business Review - Lars Rebien Sørensen. Fra 2000 til og med 2016 var han administrerende direktør for Novo Nordisk, og har på den måde været med til at føre virksomheden helt til tops på det globale marked. I dag har han overtaget posten som bestyrelsesformand for Novo Nordisk Fonden, og er på den måde med til at bruge nogle af de penge, som han selv har været med til at tjene.
Novo Nordisk er en virksomhed, som adskiller sig fra andre ved at være fondsejet, og lige præcis den konstruktion zoomer vi ind på sammen med Lars Rebien. Derudover skal det handle om det tempelridder-agtige broderskab, som Novo-cheferne har sammen, det skal handle om at være mentor og spotte talent og sidst - men ikke mindst - skal det handle om topcheflønninger og gyldne håndtryk. Lars Rebien Sørensen kan nemlig godt se det urimelige i, at han tjente mere om året end mange af hans medarbejdere gjorde på et helt liv. Men hvad gør man ved det?
OriginalsprogDansk
Publikationsdato11 nov. 2018
Udgivelses stedKøbenhavn
PublikationsmedierPodcasts
Størrelse 55:00 min
StatusUdgivet - 11 nov. 2018

Citer dette

Grau Larsen, A. (Andet), Ellersgaard, C. (Andet), & Fischer Sivertsen, M. (Producent). (2018). Magtens Stemmer: Lars Rebien Sørensen. Lyd og/eller billed produktion (digital), København: Radio24syv. Hentet fra https://www.radio24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/37332190/lars-rebien-sorensen
Grau Larsen, Anton (Andet) ; Ellersgaard, Christoph (Andet) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producent). / Magtens Stemmer: Lars Rebien Sørensen. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{68a223e71933434c936400423c50a248,
title = "Magtens Stemmer: Lars Rebien S{\o}rensen",
abstract = "Magtens Stemmer handler i dag om verdens bedste topchef i 2015 og 2016 if{\o}lge Harvard Business Review - Lars Rebien S{\o}rensen. Fra 2000 til og med 2016 var han administrerende direkt{\o}r for Novo Nordisk, og har p{\aa} den m{\aa}de v{\ae}ret med til at f{\o}re virksomheden helt til tops p{\aa} det globale marked. I dag har han overtaget posten som bestyrelsesformand for Novo Nordisk Fonden, og er p{\aa} den m{\aa}de med til at bruge nogle af de penge, som han selv har v{\ae}ret med til at tjene. Novo Nordisk er en virksomhed, som adskiller sig fra andre ved at v{\ae}re fondsejet, og lige pr{\ae}cis den konstruktion zoomer vi ind p{\aa} sammen med Lars Rebien. Derudover skal det handle om det tempelridder-agtige broderskab, som Novo-cheferne har sammen, det skal handle om at v{\ae}re mentor og spotte talent og sidst - men ikke mindst - skal det handle om topchefl{\o}nninger og gyldne h{\aa}ndtryk. Lars Rebien S{\o}rensen kan nemlig godt se det urimelige i, at han tjente mere om {\aa}ret end mange af hans medarbejdere gjorde p{\aa} et helt liv. Men hvad g{\o}r man ved det?",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "11",
day = "11",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Lars Rebien Sørensen, 2018, Lyd og/eller billed produktion (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Lars Rebien Sørensen. Grau Larsen, Anton (Andet); Ellersgaard, Christoph (Andet); Fischer Sivertsen, Morten (Producent). 2018. København : Radio24syv.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Lars Rebien Sørensen

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/11/11

Y1 - 2018/11/11

N2 - Magtens Stemmer handler i dag om verdens bedste topchef i 2015 og 2016 ifølge Harvard Business Review - Lars Rebien Sørensen. Fra 2000 til og med 2016 var han administrerende direktør for Novo Nordisk, og har på den måde været med til at føre virksomheden helt til tops på det globale marked. I dag har han overtaget posten som bestyrelsesformand for Novo Nordisk Fonden, og er på den måde med til at bruge nogle af de penge, som han selv har været med til at tjene. Novo Nordisk er en virksomhed, som adskiller sig fra andre ved at være fondsejet, og lige præcis den konstruktion zoomer vi ind på sammen med Lars Rebien. Derudover skal det handle om det tempelridder-agtige broderskab, som Novo-cheferne har sammen, det skal handle om at være mentor og spotte talent og sidst - men ikke mindst - skal det handle om topcheflønninger og gyldne håndtryk. Lars Rebien Sørensen kan nemlig godt se det urimelige i, at han tjente mere om året end mange af hans medarbejdere gjorde på et helt liv. Men hvad gør man ved det?

AB - Magtens Stemmer handler i dag om verdens bedste topchef i 2015 og 2016 ifølge Harvard Business Review - Lars Rebien Sørensen. Fra 2000 til og med 2016 var han administrerende direktør for Novo Nordisk, og har på den måde været med til at føre virksomheden helt til tops på det globale marked. I dag har han overtaget posten som bestyrelsesformand for Novo Nordisk Fonden, og er på den måde med til at bruge nogle af de penge, som han selv har været med til at tjene. Novo Nordisk er en virksomhed, som adskiller sig fra andre ved at være fondsejet, og lige præcis den konstruktion zoomer vi ind på sammen med Lars Rebien. Derudover skal det handle om det tempelridder-agtige broderskab, som Novo-cheferne har sammen, det skal handle om at være mentor og spotte talent og sidst - men ikke mindst - skal det handle om topcheflønninger og gyldne håndtryk. Lars Rebien Sørensen kan nemlig godt se det urimelige i, at han tjente mere om året end mange af hans medarbejdere gjorde på et helt liv. Men hvad gør man ved det?

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Andet), Ellersgaard C (Andet), Fischer Sivertsen M (Producent). Magtens Stemmer: Lars Rebien Sørensen København: Radio24syv. 2018.