Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt

Anton Grau Larsen (Andet), Christoph Ellersgaard (Andet), Morten Fischer Sivertsen (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

Magtens Stemmer handler i dag om Lars Goldschmidt, og ham er der fart på. Han har taget to ph.d'er, både på DTU og CBS, har siddet som embedsmand i miljøstyrelsen, som direktør i Dansk Industri og stillede i 2015 op som folketingskandidat på Bornholm for Socialdemokratiet.
Han er født ind i en elite-familie, som de sidste 400 år har været i toppen af det danske samfund - men han er nu sin egen. Lige fra det spraglede tøj og forkærligheden for at spille teater, til den særlige evne både at kunne det tekniske og håndværksmæssige samt det politiske og kommunikative. Lars Goldschmidt er med andre ord en grænsegænger, som har været vidt omkring i magtens cirkler og kan spillet ud til fingerspidserne.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato4 nov. 2018
Udgivelses stedKøbenhavn
PublikationsmedierPodcasts
Størrelse 55:00 min
StatusUdgivet - 4 nov. 2018

Citer dette

Grau Larsen, A. (Andet), Ellersgaard, C. (Andet), & Fischer Sivertsen, M. (Producent). (2018). Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt. Lyd og/eller billed produktion (digital), København: Radio24syv. Hentet fra https://www.radio24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/37166248/lars-goldschmidt
Grau Larsen, Anton (Andet) ; Ellersgaard, Christoph (Andet) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producent). / Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{cb02ac5da3b94666964bd884d4a5885c,
title = "Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt",
abstract = "Magtens Stemmer handler i dag om Lars Goldschmidt, og ham er der fart p{\aa}. Han har taget to ph.d'er, b{\aa}de p{\aa} DTU og CBS, har siddet som embedsmand i milj{\o}styrelsen, som direkt{\o}r i Dansk Industri og stillede i 2015 op som folketingskandidat p{\aa} Bornholm for Socialdemokratiet. Han er f{\o}dt ind i en elite-familie, som de sidste 400 {\aa}r har v{\ae}ret i toppen af det danske samfund - men han er nu sin egen. Lige fra det spraglede t{\o}j og fork{\ae}rligheden for at spille teater, til den s{\ae}rlige evne b{\aa}de at kunne det tekniske og h{\aa}ndv{\ae}rksm{\ae}ssige samt det politiske og kommunikative. Lars Goldschmidt er med andre ord en gr{\ae}nseg{\ae}nger, som har v{\ae}ret vidt omkring i magtens cirkler og kan spillet ud til fingerspidserne.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "11",
day = "4",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt, 2018, Lyd og/eller billed produktion (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt. Grau Larsen, Anton (Andet); Ellersgaard, Christoph (Andet); Fischer Sivertsen, Morten (Producent). 2018. København : Radio24syv.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/11/4

Y1 - 2018/11/4

N2 - Magtens Stemmer handler i dag om Lars Goldschmidt, og ham er der fart på. Han har taget to ph.d'er, både på DTU og CBS, har siddet som embedsmand i miljøstyrelsen, som direktør i Dansk Industri og stillede i 2015 op som folketingskandidat på Bornholm for Socialdemokratiet. Han er født ind i en elite-familie, som de sidste 400 år har været i toppen af det danske samfund - men han er nu sin egen. Lige fra det spraglede tøj og forkærligheden for at spille teater, til den særlige evne både at kunne det tekniske og håndværksmæssige samt det politiske og kommunikative. Lars Goldschmidt er med andre ord en grænsegænger, som har været vidt omkring i magtens cirkler og kan spillet ud til fingerspidserne.

AB - Magtens Stemmer handler i dag om Lars Goldschmidt, og ham er der fart på. Han har taget to ph.d'er, både på DTU og CBS, har siddet som embedsmand i miljøstyrelsen, som direktør i Dansk Industri og stillede i 2015 op som folketingskandidat på Bornholm for Socialdemokratiet. Han er født ind i en elite-familie, som de sidste 400 år har været i toppen af det danske samfund - men han er nu sin egen. Lige fra det spraglede tøj og forkærligheden for at spille teater, til den særlige evne både at kunne det tekniske og håndværksmæssige samt det politiske og kommunikative. Lars Goldschmidt er med andre ord en grænsegænger, som har været vidt omkring i magtens cirkler og kan spillet ud til fingerspidserne.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Andet), Ellersgaard C (Andet), Fischer Sivertsen M (Producent). Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt København: Radio24syv. 2018.