Magtens Stemmer: Jørn Neergaard Larsen

Anton Grau Larsen (Andet), Christoph Ellersgaard (Andet), Morten Fischer Sivertsen (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

Jørn Neergaard Larsen har siddet på de fleste sider af forhandlingsbordet i den danske model. Han har repræsenteret arbejdstagerne som chef i DJØF, arbejdsgiverne som direktør i Dansk Arbejdsgiverforening, som embedsmand i Miljøministeriet og som beskæftigelsesminister under Løkke-regeringen i 2015. Siden 80erne har han været med til at præge Danmark på flere forskellige måder; fx han har været med til udarbejdelsen af arbejdsmarkedspensionerne, og så var han også centralt placeret i at kickstarte den til tider udskældte proces, man kalder "djøffisering", hvor økonomer og jurister i stigende grad indtager ledelseposterne overalt i samfundet på bekostning af de fagprofessionelle.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato9 sep. 2018
Udgivelses stedKøbenhavn
PublikationsmedierPodcasts
Størrelse 55:00 min
StatusUdgivet - 9 sep. 2018

Citer dette

Grau Larsen, A. (Andet), Ellersgaard, C. (Andet), & Fischer Sivertsen, M. (Producent). (2018). Magtens Stemmer: Jørn Neergaard Larsen. Lyd og/eller billed produktion (digital), København: Radio24syv. Hentet fra https://www.24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/35520502/jorn-neergaard-larsen
Grau Larsen, Anton (Andet) ; Ellersgaard, Christoph (Andet) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producent). / Magtens Stemmer: Jørn Neergaard Larsen. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{e0dace732a2a42e5a99ea07fcdbb6be4,
title = "Magtens Stemmer: J{\o}rn Neergaard Larsen",
abstract = "J{\o}rn Neergaard Larsen har siddet p{\aa} de fleste sider af forhandlingsbordet i den danske model. Han har repr{\ae}senteret arbejdstagerne som chef i DJ{\O}F, arbejdsgiverne som direkt{\o}r i Dansk Arbejdsgiverforening, som embedsmand i Milj{\o}ministeriet og som besk{\ae}ftigelsesminister under L{\o}kke-regeringen i 2015. Siden 80erne har han v{\ae}ret med til at pr{\ae}ge Danmark p{\aa} flere forskellige m{\aa}der; fx han har v{\ae}ret med til udarbejdelsen af arbejdsmarkedspensionerne, og s{\aa} var han ogs{\aa} centralt placeret i at kickstarte den til tider udsk{\ae}ldte proces, man kalder {"}dj{\o}ffisering{"}, hvor {\o}konomer og jurister i stigende grad indtager ledelseposterne overalt i samfundet p{\aa} bekostning af de fagprofessionelle.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "9",
day = "9",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Jørn Neergaard Larsen, 2018, Lyd og/eller billed produktion (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Jørn Neergaard Larsen. Grau Larsen, Anton (Andet); Ellersgaard, Christoph (Andet); Fischer Sivertsen, Morten (Producent). 2018. København : Radio24syv.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Jørn Neergaard Larsen

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/9/9

Y1 - 2018/9/9

N2 - Jørn Neergaard Larsen har siddet på de fleste sider af forhandlingsbordet i den danske model. Han har repræsenteret arbejdstagerne som chef i DJØF, arbejdsgiverne som direktør i Dansk Arbejdsgiverforening, som embedsmand i Miljøministeriet og som beskæftigelsesminister under Løkke-regeringen i 2015. Siden 80erne har han været med til at præge Danmark på flere forskellige måder; fx han har været med til udarbejdelsen af arbejdsmarkedspensionerne, og så var han også centralt placeret i at kickstarte den til tider udskældte proces, man kalder "djøffisering", hvor økonomer og jurister i stigende grad indtager ledelseposterne overalt i samfundet på bekostning af de fagprofessionelle.

AB - Jørn Neergaard Larsen har siddet på de fleste sider af forhandlingsbordet i den danske model. Han har repræsenteret arbejdstagerne som chef i DJØF, arbejdsgiverne som direktør i Dansk Arbejdsgiverforening, som embedsmand i Miljøministeriet og som beskæftigelsesminister under Løkke-regeringen i 2015. Siden 80erne har han været med til at præge Danmark på flere forskellige måder; fx han har været med til udarbejdelsen af arbejdsmarkedspensionerne, og så var han også centralt placeret i at kickstarte den til tider udskældte proces, man kalder "djøffisering", hvor økonomer og jurister i stigende grad indtager ledelseposterne overalt i samfundet på bekostning af de fagprofessionelle.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Andet), Ellersgaard C (Andet), Fischer Sivertsen M (Producent). Magtens Stemmer: Jørn Neergaard Larsen København: Radio24syv. 2018.