Magtens Stemmer: Henning Kruse Petersen

Anton Grau Larsen (Andet), Christoph Ellersgaard (Andet), Morten Fischer Sivertsen (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

Magtens Stemmer handler i dag om finansmanden Henning Kruse Stoltenberg Petersen, som har haft en lang og prominent karriere i toppen af dansk erhvervsliv. Vi skal høre om, hvordan han introducerede kapitalfonde til Danmark, og hvordan han var med til at starte De Konservatives pengeklub, C-Business. Desuden skal vi høre om forskellen på magt og indflydelse, hvordan et godt netværk kan skaffe en tjansen med at bygge Øresundsbroen, og om hvordan man skal passe på med, at der ikke kommer for meget demokrati ind alle steder.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato31 aug. 2018
Udgivelses stedKøbenhavn
PublikationsmedierPodcasts
Størrelse 54:50 min
StatusUdgivet - 31 aug. 2018

Citer dette

Grau Larsen, A. (Andet), Ellersgaard, C. (Andet), & Fischer Sivertsen, M. (Producent). (2018). Magtens Stemmer: Henning Kruse Petersen. Lyd og/eller billed produktion (digital), København: Radio24syv. Hentet fra https://www.24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/35421921/henning-kruse-petersen
Grau Larsen, Anton (Andet) ; Ellersgaard, Christoph (Andet) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producent). / Magtens Stemmer: Henning Kruse Petersen. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{70f4357e946f41ac98cffe8fe8ebd09b,
title = "Magtens Stemmer: Henning Kruse Petersen",
abstract = "Magtens Stemmer handler i dag om finansmanden Henning Kruse Stoltenberg Petersen, som har haft en lang og prominent karriere i toppen af dansk erhvervsliv. Vi skal h{\o}re om, hvordan han introducerede kapitalfonde til Danmark, og hvordan han var med til at starte De Konservatives pengeklub, C-Business. Desuden skal vi h{\o}re om forskellen p{\aa} magt og indflydelse, hvordan et godt netv{\ae}rk kan skaffe en tjansen med at bygge {\O}resundsbroen, og om hvordan man skal passe p{\aa} med, at der ikke kommer for meget demokrati ind alle steder.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "8",
day = "31",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Henning Kruse Petersen, 2018, Lyd og/eller billed produktion (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Henning Kruse Petersen. Grau Larsen, Anton (Andet); Ellersgaard, Christoph (Andet); Fischer Sivertsen, Morten (Producent). 2018. København : Radio24syv.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Henning Kruse Petersen

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/8/31

Y1 - 2018/8/31

N2 - Magtens Stemmer handler i dag om finansmanden Henning Kruse Stoltenberg Petersen, som har haft en lang og prominent karriere i toppen af dansk erhvervsliv. Vi skal høre om, hvordan han introducerede kapitalfonde til Danmark, og hvordan han var med til at starte De Konservatives pengeklub, C-Business. Desuden skal vi høre om forskellen på magt og indflydelse, hvordan et godt netværk kan skaffe en tjansen med at bygge Øresundsbroen, og om hvordan man skal passe på med, at der ikke kommer for meget demokrati ind alle steder.

AB - Magtens Stemmer handler i dag om finansmanden Henning Kruse Stoltenberg Petersen, som har haft en lang og prominent karriere i toppen af dansk erhvervsliv. Vi skal høre om, hvordan han introducerede kapitalfonde til Danmark, og hvordan han var med til at starte De Konservatives pengeklub, C-Business. Desuden skal vi høre om forskellen på magt og indflydelse, hvordan et godt netværk kan skaffe en tjansen med at bygge Øresundsbroen, og om hvordan man skal passe på med, at der ikke kommer for meget demokrati ind alle steder.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Andet), Ellersgaard C (Andet), Fischer Sivertsen M (Producent). Magtens Stemmer: Henning Kruse Petersen København: Radio24syv. 2018.