Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen

Anton Grau Larsen (Andet), Christoph Ellersgaard (Andet), Morten Fischer Sivertsen (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

Magtens Stemmer handler i dag om fagbevægelsens måske stærkeste spiller, Dansk Metal, som spiller en meget central rolle i den danske arbejdsmarkedsmodel. Vi har interviewet den forhenværende og nuværende formand for Dansk Metal, Thorkild E. Jensen og Claus Jensen, som var de mest centrale skikkelser i kortlægningen af magteliten i 2013 og 2016. Modsat hvad man ofte forbinder med fagbevægelsen, så er Dansk Metal kendetegnet ved at have et mere pragmatisk forhold til arbejdsgiverne. Som de siger: "For os drejer det sig om at sørge for, at arbejdsgiverne tjener penge, for ellers er der ingen vi kan tage"
OriginalsprogDansk
Publikationsdato30 sep. 2018
Udgivelses stedKøbenhavn
PublikationsmedierPodcasts
Størrelse 55:00 min
StatusUdgivet - 30 sep. 2018

Citer dette

Grau Larsen, A. (Andet), Ellersgaard, C. (Andet), & Fischer Sivertsen, M. (Producent). (2018). Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen. Lyd og/eller billed produktion (digital), København: Radio24syv. Hentet fra https://www.24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/36011378/claus-jensen-thorkild-e-jensen
Grau Larsen, Anton (Andet) ; Ellersgaard, Christoph (Andet) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producent). / Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{eb156ab11071451dbb4579d02040fca7,
title = "Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen",
abstract = "Magtens Stemmer handler i dag om fagbev{\ae}gelsens m{\aa}ske st{\ae}rkeste spiller, Dansk Metal, som spiller en meget central rolle i den danske arbejdsmarkedsmodel. Vi har interviewet den forhenv{\ae}rende og nuv{\ae}rende formand for Dansk Metal, Thorkild E. Jensen og Claus Jensen, som var de mest centrale skikkelser i kortl{\ae}gningen af magteliten i 2013 og 2016. Modsat hvad man ofte forbinder med fagbev{\ae}gelsen, s{\aa} er Dansk Metal kendetegnet ved at have et mere pragmatisk forhold til arbejdsgiverne. Som de siger: {"}For os drejer det sig om at s{\o}rge for, at arbejdsgiverne tjener penge, for ellers er der ingen vi kan tage{"}",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "9",
day = "30",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen, 2018, Lyd og/eller billed produktion (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen. Grau Larsen, Anton (Andet); Ellersgaard, Christoph (Andet); Fischer Sivertsen, Morten (Producent). 2018. København : Radio24syv.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/9/30

Y1 - 2018/9/30

N2 - Magtens Stemmer handler i dag om fagbevægelsens måske stærkeste spiller, Dansk Metal, som spiller en meget central rolle i den danske arbejdsmarkedsmodel. Vi har interviewet den forhenværende og nuværende formand for Dansk Metal, Thorkild E. Jensen og Claus Jensen, som var de mest centrale skikkelser i kortlægningen af magteliten i 2013 og 2016. Modsat hvad man ofte forbinder med fagbevægelsen, så er Dansk Metal kendetegnet ved at have et mere pragmatisk forhold til arbejdsgiverne. Som de siger: "For os drejer det sig om at sørge for, at arbejdsgiverne tjener penge, for ellers er der ingen vi kan tage"

AB - Magtens Stemmer handler i dag om fagbevægelsens måske stærkeste spiller, Dansk Metal, som spiller en meget central rolle i den danske arbejdsmarkedsmodel. Vi har interviewet den forhenværende og nuværende formand for Dansk Metal, Thorkild E. Jensen og Claus Jensen, som var de mest centrale skikkelser i kortlægningen af magteliten i 2013 og 2016. Modsat hvad man ofte forbinder med fagbevægelsen, så er Dansk Metal kendetegnet ved at have et mere pragmatisk forhold til arbejdsgiverne. Som de siger: "For os drejer det sig om at sørge for, at arbejdsgiverne tjener penge, for ellers er der ingen vi kan tage"

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Andet), Ellersgaard C (Andet), Fischer Sivertsen M (Producent). Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen København: Radio24syv. 2018.