Kompetence-spotting i det globale ledelseslandskab: På udkig efter ”global mindset”

Rikke Kristine Nielsen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

Hvad vil det sige at være en global leder? Hvad indebærer det? Hvilke kompetencer er nødvendige? Og hvad skal virksomheder være opmærksomme på i opdyrkningen af globale ledertalenter?

Artiklens forfatter arbejder på et treårigt forskningsprojekt om udvikling af lederes globale mindset som løftestang for international strategiimplementering. Her giver hun sit bud på en indkredsning af det globale lederskab og veje frem i praksis til udvælgelse og udvikling af globalt talent.
OriginalsprogDansk
TidsskriftLedelseidag.dk
Udgave nummer10
ISSN1904-0962
StatusUdgivet - nov. 2011

Citer dette

@article{9a6510d8a2b64e95913dbfafcfa86de5,
title = "Kompetence-spotting i det globale ledelseslandskab: P{\aa} udkig efter ”global mindset”",
abstract = "Hvad vil det sige at v{\ae}re en global leder? Hvad indeb{\ae}rer det? Hvilke kompetencer er n{\o}dvendige? Og hvad skal virksomheder v{\ae}re opm{\ae}rksomme p{\aa} i opdyrkningen af globale ledertalenter?Artiklens forfatter arbejder p{\aa} et tre{\aa}rigt forskningsprojekt om udvikling af lederes globale mindset som l{\o}ftestang for international strategiimplementering. Her giver hun sit bud p{\aa} en indkredsning af det globale lederskab og veje frem i praksis til udv{\ae}lgelse og udvikling af globalt talent.",
author = "Nielsen, {Rikke Kristine}",
year = "2011",
month = "11",
language = "Dansk",
journal = "Ledelse i Dag",
issn = "0905-8966",
number = "10",

}

Kompetence-spotting i det globale ledelseslandskab : På udkig efter ”global mindset”. / Nielsen, Rikke Kristine.

I: Ledelseidag.dk, Nr. 10, 11.2011.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Kompetence-spotting i det globale ledelseslandskab

T2 - På udkig efter ”global mindset”

AU - Nielsen, Rikke Kristine

PY - 2011/11

Y1 - 2011/11

N2 - Hvad vil det sige at være en global leder? Hvad indebærer det? Hvilke kompetencer er nødvendige? Og hvad skal virksomheder være opmærksomme på i opdyrkningen af globale ledertalenter?Artiklens forfatter arbejder på et treårigt forskningsprojekt om udvikling af lederes globale mindset som løftestang for international strategiimplementering. Her giver hun sit bud på en indkredsning af det globale lederskab og veje frem i praksis til udvælgelse og udvikling af globalt talent.

AB - Hvad vil det sige at være en global leder? Hvad indebærer det? Hvilke kompetencer er nødvendige? Og hvad skal virksomheder være opmærksomme på i opdyrkningen af globale ledertalenter?Artiklens forfatter arbejder på et treårigt forskningsprojekt om udvikling af lederes globale mindset som løftestang for international strategiimplementering. Her giver hun sit bud på en indkredsning af det globale lederskab og veje frem i praksis til udvælgelse og udvikling af globalt talent.

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Ledelse i Dag

JF - Ledelse i Dag

SN - 0905-8966

IS - 10

ER -