Komparative analyser af dansk socialøkonomi: Sorgfrit udkomme & timeligt velvære?

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

25 Downloads (Pure)

Resumé

Rapporten sammenfatter resultaterne af fire års arbejde med kortlægning og komparative analyser af socialøkonomisk virksomhed i Danmark historisk og aktuelt. De fleste af delelementerne er publiceret selvstændigt i mere udførlig form, så her lægger vi vægt på de lange linjer og de brede sammenhænge. Vi har forsøgt at tegne et helhedsbillede i helikopterperspektiv, der viser et mangfoldigt felt af virksomheder, der tager et særligt socialt ansvar, f.eks. ved at ansætte socialt udsatte. Materialet er heterogent, så de generaliserede udsagn er relativt få, hvorimod der undervejs rejses nye spørgsmål, som kan inspirere til opfølgende forskning. Vi har derfor valgt at publicere online, så der løbende kan foretages rettelser og justeringer. Betragt venligst rapporten som et opæg til debat – og send gerne
forslag til korrektioner og supplementer til abl.dbp@cbs.dk – og følg med i kvalificeringsprocessen på hjemmesiden www.civilsamfundet.dk.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagCopenhagen Business School, CBS
Antal sider169
ISBN (Elektronisk)9788793571150
StatusUdgivet - 2018

Citer dette

@book{5a2c659dee8e4046bacc358c87422d18,
title = "Komparative analyser af dansk social{\o}konomi: Sorgfrit udkomme & timeligt velv{\ae}re?",
abstract = "Rapporten sammenfatter resultaterne af fire {\aa}rs arbejde med kortl{\ae}gning og komparative analyser af social{\o}konomisk virksomhed i Danmark historisk og aktuelt. De fleste af delelementerne er publiceret selvst{\ae}ndigt i mere udf{\o}rlig form, s{\aa} her l{\ae}gger vi v{\ae}gt p{\aa} de lange linjer og de brede sammenh{\ae}nge. Vi har fors{\o}gt at tegne et helhedsbillede i helikopterperspektiv, der viser et mangfoldigt felt af virksomheder, der tager et s{\ae}rligt socialt ansvar, f.eks. ved at ans{\ae}tte socialt udsatte. Materialet er heterogent, s{\aa} de generaliserede udsagn er relativt f{\aa}, hvorimod der undervejs rejses nye sp{\o}rgsm{\aa}l, som kan inspirere til opf{\o}lgende forskning. Vi har derfor valgt at publicere online, s{\aa} der l{\o}bende kan foretages rettelser og justeringer. Betragt venligst rapporten som et op{\ae}g til debat – og send gerne forslag til korrektioner og supplementer til abl.dbp@cbs.dk – og f{\o}lg med i kvalificeringsprocessen p{\aa} hjemmesiden www.civilsamfundet.dk.",
author = "Lund, {Anker Brink} and S{\o}rensen, {Katja Isa}",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Copenhagen Business School, CBS",
address = "Danmark",

}

Komparative analyser af dansk socialøkonomi : Sorgfrit udkomme & timeligt velvære? / Lund, Anker Brink; Sørensen, Katja Isa .

Frederiksberg : Copenhagen Business School, CBS, 2018. 169 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Komparative analyser af dansk socialøkonomi

T2 - Sorgfrit udkomme & timeligt velvære?

AU - Lund, Anker Brink

AU - Sørensen, Katja Isa

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Rapporten sammenfatter resultaterne af fire års arbejde med kortlægning og komparative analyser af socialøkonomisk virksomhed i Danmark historisk og aktuelt. De fleste af delelementerne er publiceret selvstændigt i mere udførlig form, så her lægger vi vægt på de lange linjer og de brede sammenhænge. Vi har forsøgt at tegne et helhedsbillede i helikopterperspektiv, der viser et mangfoldigt felt af virksomheder, der tager et særligt socialt ansvar, f.eks. ved at ansætte socialt udsatte. Materialet er heterogent, så de generaliserede udsagn er relativt få, hvorimod der undervejs rejses nye spørgsmål, som kan inspirere til opfølgende forskning. Vi har derfor valgt at publicere online, så der løbende kan foretages rettelser og justeringer. Betragt venligst rapporten som et opæg til debat – og send gerne forslag til korrektioner og supplementer til abl.dbp@cbs.dk – og følg med i kvalificeringsprocessen på hjemmesiden www.civilsamfundet.dk.

AB - Rapporten sammenfatter resultaterne af fire års arbejde med kortlægning og komparative analyser af socialøkonomisk virksomhed i Danmark historisk og aktuelt. De fleste af delelementerne er publiceret selvstændigt i mere udførlig form, så her lægger vi vægt på de lange linjer og de brede sammenhænge. Vi har forsøgt at tegne et helhedsbillede i helikopterperspektiv, der viser et mangfoldigt felt af virksomheder, der tager et særligt socialt ansvar, f.eks. ved at ansætte socialt udsatte. Materialet er heterogent, så de generaliserede udsagn er relativt få, hvorimod der undervejs rejses nye spørgsmål, som kan inspirere til opfølgende forskning. Vi har derfor valgt at publicere online, så der løbende kan foretages rettelser og justeringer. Betragt venligst rapporten som et opæg til debat – og send gerne forslag til korrektioner og supplementer til abl.dbp@cbs.dk – og følg med i kvalificeringsprocessen på hjemmesiden www.civilsamfundet.dk.

M3 - Rapport

BT - Komparative analyser af dansk socialøkonomi

PB - Copenhagen Business School, CBS

CY - Frederiksberg

ER -