Jødernes flugt mindes langs Øresundskysten

Sofie Lene Bak, Claus Bundgård Christensen, Joachim Lund, Jakob Sørensen

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Resumé

I oktober i år er det 75 år siden, at det lykkedes de fleste jøder i Danmark at flygte over havet til Sverige og på den måde undgå de tyske koncentrationslejre. Langs Øresundskysten er det muligt at komme tæt på et særligt øjeblik i danmarkshistorien.
OriginalsprogDansk
TidsskriftJyllands-Posten
ISSN0109-1182
StatusUdgivet - 3 okt. 2018

Citer dette

Bak, S. L., Bundgård Christensen, C., Lund, J., & Sørensen, J. (2018). Jødernes flugt mindes langs Øresundskysten. Jyllands-Posten.
Bak, Sofie Lene ; Bundgård Christensen, Claus ; Lund, Joachim ; Sørensen, Jakob. / Jødernes flugt mindes langs Øresundskysten. I: Jyllands-Posten. 2018.
@article{74c90210b8c9435b9fb52462eb47327b,
title = "J{\o}dernes flugt mindes langs {\O}resundskysten",
abstract = "I oktober i {\aa}r er det 75 {\aa}r siden, at det lykkedes de fleste j{\o}der i Danmark at flygte over havet til Sverige og p{\aa} den m{\aa}de undg{\aa} de tyske koncentrationslejre. Langs {\O}resundskysten er det muligt at komme t{\ae}t p{\aa} et s{\ae}rligt {\o}jeblik i danmarkshistorien.",
author = "Bak, {Sofie Lene} and {Bundg{\aa}rd Christensen}, Claus and Joachim Lund and Jakob S{\o}rensen",
year = "2018",
month = "10",
day = "3",
language = "Dansk",
journal = "Jyllands-Posten",
issn = "0109-1182",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

}

Bak, SL, Bundgård Christensen, C, Lund, J & Sørensen, J 2018, 'Jødernes flugt mindes langs Øresundskysten', Jyllands-Posten.

Jødernes flugt mindes langs Øresundskysten. / Bak, Sofie Lene; Bundgård Christensen, Claus; Lund, Joachim; Sørensen, Jakob.

I: Jyllands-Posten, 03.10.2018.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Jødernes flugt mindes langs Øresundskysten

AU - Bak, Sofie Lene

AU - Bundgård Christensen, Claus

AU - Lund, Joachim

AU - Sørensen, Jakob

PY - 2018/10/3

Y1 - 2018/10/3

N2 - I oktober i år er det 75 år siden, at det lykkedes de fleste jøder i Danmark at flygte over havet til Sverige og på den måde undgå de tyske koncentrationslejre. Langs Øresundskysten er det muligt at komme tæt på et særligt øjeblik i danmarkshistorien.

AB - I oktober i år er det 75 år siden, at det lykkedes de fleste jøder i Danmark at flygte over havet til Sverige og på den måde undgå de tyske koncentrationslejre. Langs Øresundskysten er det muligt at komme tæt på et særligt øjeblik i danmarkshistorien.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Jyllands-Posten

JF - Jyllands-Posten

SN - 0109-1182

ER -

Bak SL, Bundgård Christensen C, Lund J, Sørensen J. Jødernes flugt mindes langs Øresundskysten. Jyllands-Posten. 2018 okt 3.