Investeringsforeningernes indirekte handelsomkostninger

Publikation: Bidrag til tidsskriftLederForskningpeer review

Resumé

Dette nummer af Finans/Invest indeholder en artikel, der grundigt forklarer, hvad indirekte handelsomkostninger indeholder, og redegør for, hvorfor disse omkostninger også er relevante for eksempelvis medlemmer af investeringsforeninger. Resultaterne i lederen indikerer desværre, at investeringsforeningerne ikke beregner de indirekte handelsomkostninger på en konsistent og dækkende måde, hvorfor der i den grad er behov for at få klare retningslinjer herfor. Så længe disse retningslinjer mangler, kan man desværre ikke bruge informationen om de indirekte handelsomkostninger til ret meget.
OriginalsprogDansk
TidsskriftFinans/Invest
Udgave nummer5
Sider (fra-til)2-6
Antal sider5
ISSN0106-1798
StatusUdgivet - okt. 2018

Citer dette

@article{1a760a6d91104ef6b4a94a8c865b88ba,
title = "Investeringsforeningernes indirekte handelsomkostninger",
abstract = "Dette nummer af Finans/Invest indeholder en artikel, der grundigt forklarer, hvad indirekte handelsomkostninger indeholder, og redeg{\o}r for, hvorfor disse omkostninger ogs{\aa} er relevante for eksempelvis medlemmer af investeringsforeninger. Resultaterne i lederen indikerer desv{\ae}rre, at investeringsforeningerne ikke beregner de indirekte handelsomkostninger p{\aa} en konsistent og d{\ae}kkende m{\aa}de, hvorfor der i den grad er behov for at f{\aa} klare retningslinjer herfor. S{\aa} l{\ae}nge disse retningslinjer mangler, kan man desv{\ae}rre ikke bruge informationen om de indirekte handelsomkostninger til ret meget.",
author = "Bechmann, {Ken L.}",
year = "2018",
month = "10",
language = "Dansk",
pages = "2--6",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
number = "5",

}

Investeringsforeningernes indirekte handelsomkostninger. / Bechmann, Ken L.

I: Finans/Invest, Nr. 5, 10.2018, s. 2-6.

Publikation: Bidrag til tidsskriftLederForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Investeringsforeningernes indirekte handelsomkostninger

AU - Bechmann, Ken L.

PY - 2018/10

Y1 - 2018/10

N2 - Dette nummer af Finans/Invest indeholder en artikel, der grundigt forklarer, hvad indirekte handelsomkostninger indeholder, og redegør for, hvorfor disse omkostninger også er relevante for eksempelvis medlemmer af investeringsforeninger. Resultaterne i lederen indikerer desværre, at investeringsforeningerne ikke beregner de indirekte handelsomkostninger på en konsistent og dækkende måde, hvorfor der i den grad er behov for at få klare retningslinjer herfor. Så længe disse retningslinjer mangler, kan man desværre ikke bruge informationen om de indirekte handelsomkostninger til ret meget.

AB - Dette nummer af Finans/Invest indeholder en artikel, der grundigt forklarer, hvad indirekte handelsomkostninger indeholder, og redegør for, hvorfor disse omkostninger også er relevante for eksempelvis medlemmer af investeringsforeninger. Resultaterne i lederen indikerer desværre, at investeringsforeningerne ikke beregner de indirekte handelsomkostninger på en konsistent og dækkende måde, hvorfor der i den grad er behov for at få klare retningslinjer herfor. Så længe disse retningslinjer mangler, kan man desværre ikke bruge informationen om de indirekte handelsomkostninger til ret meget.

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000378556&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Leder

SP - 2

EP - 6

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 5

ER -