Hvordan skal du udvikle din supply chain organisation?

Britta Gammelgaard, Christoph Flöthmann, Kai Hoberg

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

To forhold er særlig vigtige, når supply chain organisationen skal udvikles: 1) at medarbejderne har de nødvendige SCM kompetencer, og 2) at SCM viden opsamles og udmøntes i processer og rutiner i organisationen, så værdiskabelsen maksimeres. Almindeligvis er rekruttering og udvikling af medarbejdere HR-funktionens kompetenceområde, mens supply chain organisationen skal sikre processer og rutiner. Spørgsmålene er imidlertid, hvor meget vægt, der skal lægges på hver af de to komponenter? Og dernæst, hvilke forudsætninger er nødvendige, for at organisationen udvikles?
OriginalsprogDansk
TidsskriftEffektivitet
Udgave nummer1
Sider (fra-til)24-27
ISSN0903-2266
StatusUdgivet - 2017

Citer dette

Gammelgaard, B., Flöthmann, C., & Hoberg, K. (2017). Hvordan skal du udvikle din supply chain organisation? Effektivitet, (1), 24-27.
Gammelgaard, Britta ; Flöthmann, Christoph ; Hoberg, Kai. / Hvordan skal du udvikle din supply chain organisation?. I: Effektivitet. 2017 ; Nr. 1. s. 24-27.
@article{c654eb85c0e74bde823d9891f7cf7dd4,
title = "Hvordan skal du udvikle din supply chain organisation?",
abstract = "To forhold er s{\ae}rlig vigtige, n{\aa}r supply chain organisationen skal udvikles: 1) at medarbejderne har de n{\o}dvendige SCM kompetencer, og 2) at SCM viden opsamles og udm{\o}ntes i processer og rutiner i organisationen, s{\aa} v{\ae}rdiskabelsen maksimeres. Almindeligvis er rekruttering og udvikling af medarbejdere HR-funktionens kompetenceomr{\aa}de, mens supply chain organisationen skal sikre processer og rutiner. Sp{\o}rgsm{\aa}lene er imidlertid, hvor meget v{\ae}gt, der skal l{\ae}gges p{\aa} hver af de to komponenter? Og dern{\ae}st, hvilke foruds{\ae}tninger er n{\o}dvendige, for at organisationen udvikles?",
author = "Britta Gammelgaard and Christoph Fl{\"o}thmann and Kai Hoberg",
year = "2017",
language = "Dansk",
pages = "24--27",
journal = "Effektivitet",
issn = "0903-2266",
number = "1",

}

Gammelgaard, B, Flöthmann, C & Hoberg, K 2017, 'Hvordan skal du udvikle din supply chain organisation?', Effektivitet, nr. 1, s. 24-27.

Hvordan skal du udvikle din supply chain organisation? / Gammelgaard, Britta; Flöthmann, Christoph; Hoberg, Kai.

I: Effektivitet, Nr. 1, 2017, s. 24-27.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Hvordan skal du udvikle din supply chain organisation?

AU - Gammelgaard, Britta

AU - Flöthmann, Christoph

AU - Hoberg, Kai

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - To forhold er særlig vigtige, når supply chain organisationen skal udvikles: 1) at medarbejderne har de nødvendige SCM kompetencer, og 2) at SCM viden opsamles og udmøntes i processer og rutiner i organisationen, så værdiskabelsen maksimeres. Almindeligvis er rekruttering og udvikling af medarbejdere HR-funktionens kompetenceområde, mens supply chain organisationen skal sikre processer og rutiner. Spørgsmålene er imidlertid, hvor meget vægt, der skal lægges på hver af de to komponenter? Og dernæst, hvilke forudsætninger er nødvendige, for at organisationen udvikles?

AB - To forhold er særlig vigtige, når supply chain organisationen skal udvikles: 1) at medarbejderne har de nødvendige SCM kompetencer, og 2) at SCM viden opsamles og udmøntes i processer og rutiner i organisationen, så værdiskabelsen maksimeres. Almindeligvis er rekruttering og udvikling af medarbejdere HR-funktionens kompetenceområde, mens supply chain organisationen skal sikre processer og rutiner. Spørgsmålene er imidlertid, hvor meget vægt, der skal lægges på hver af de to komponenter? Og dernæst, hvilke forudsætninger er nødvendige, for at organisationen udvikles?

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000393986&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 24

EP - 27

JO - Effektivitet

JF - Effektivitet

SN - 0903-2266

IS - 1

ER -