Hvor trykker emeritus-skoen?

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Kommentar. CBS regulerer med mere eller mindre god ret de ansattes liv og færden. Men vidste du, at CBS også er begyndt at regulere livet og adfærden for folk, som ikke er ansat på CBS? Så løber man da ikke tør for opgaver, selvom man skiller sig af med medarbejderne.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato15 maj 2015
StatusUdgivet - 15 maj 2015

Citer dette

@misc{3719d4dd5f004aa7b975c7c13bc8f4be,
title = "Hvor trykker emeritus-skoen?",
abstract = "Kommentar. CBS regulerer med mere eller mindre god ret de ansattes liv og f{\ae}rden. Men vidste du, at CBS ogs{\aa} er begyndt at regulere livet og adf{\ae}rden for folk, som ikke er ansat p{\aa} CBS? S{\aa} l{\o}ber man da ikke t{\o}r for opgaver, selvom man skiller sig af med medarbejderne.",
author = "Kristian Kreiner",
year = "2015",
month = "5",
day = "15",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Hvor trykker emeritus-skoen? / Kreiner, Kristian.

2015, Blog.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Hvor trykker emeritus-skoen?

AU - Kreiner, Kristian

PY - 2015/5/15

Y1 - 2015/5/15

N2 - Kommentar. CBS regulerer med mere eller mindre god ret de ansattes liv og færden. Men vidste du, at CBS også er begyndt at regulere livet og adfærden for folk, som ikke er ansat på CBS? Så løber man da ikke tør for opgaver, selvom man skiller sig af med medarbejderne.

AB - Kommentar. CBS regulerer med mere eller mindre god ret de ansattes liv og færden. Men vidste du, at CBS også er begyndt at regulere livet og adfærden for folk, som ikke er ansat på CBS? Så løber man da ikke tør for opgaver, selvom man skiller sig af med medarbejderne.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -