Hvor automatiseret er den danske fremstillingsindustri?

Lene Kromann, Anders Sørensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Denne første rapport i AIM-projektet viser at der er mulighed for yderligere automation i en stor del af de danske fremstillingsvirksomheder. Gennemsnitlig er kun 30% af produktionsprocessen i virksomhederne automatiseret. Det er især inspektion og eksekvering, som mange virksomheder mangler at automatisere. AIM-Projektet er baseret på virksomhedsdata fra spørgeskemaer udfyldt på nettet (ww.aim-spg.dk). Målet er at få data på minimum 500 danske fremstillingsvirksomheder.
Resultaterne i denne rapport bygger på de nuværende 471 udfyldte spørgeskemaer, der er et repræsentativt udsnit af fremstillingsvirksomheder i Danmark. Fokus er på automatisering, derfor er det kun en lille del af spørgeskemaet der er brugt.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagCentre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School
Antal sider8
StatusUdgivet - 18 apr. 2013
NavnAIM-projektet rapport
Nummer1

Citer dette

Kromann, L., & Sørensen, A. (2013). Hvor automatiseret er den danske fremstillingsindustri? Frederiksberg: Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School. AIM-projektet rapport, Nr. 1
Kromann, Lene ; Sørensen, Anders. / Hvor automatiseret er den danske fremstillingsindustri?. Frederiksberg : Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School, 2013. 8 s. (AIM-projektet rapport; Nr. 1).
@book{acdc3a8d397e413c937d5ef4b5c92700,
title = "Hvor automatiseret er den danske fremstillingsindustri?",
abstract = "Denne f{\o}rste rapport i AIM-projektet viser at der er mulighed for yderligere automation i en stor del af de danske fremstillingsvirksomheder. Gennemsnitlig er kun 30{\%} af produktionsprocessen i virksomhederne automatiseret. Det er is{\ae}r inspektion og eksekvering, som mange virksomheder mangler at automatisere. AIM-Projektet er baseret p{\aa} virksomhedsdata fra sp{\o}rgeskemaer udfyldt p{\aa} nettet (ww.aim-spg.dk). M{\aa}let er at f{\aa} data p{\aa} minimum 500 danske fremstillingsvirksomheder.Resultaterne i denne rapport bygger p{\aa} de nuv{\ae}rende 471 udfyldte sp{\o}rgeskemaer, der er et repr{\ae}sentativt udsnit af fremstillingsvirksomheder i Danmark. Fokus er p{\aa} automatisering, derfor er det kun en lille del af sp{\o}rgeskemaet der er brugt.",
author = "Lene Kromann and Anders S{\o}rensen",
year = "2013",
month = "4",
day = "18",
language = "Dansk",
series = "AIM-projektet rapport",
publisher = "Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School",
number = "1",

}

Kromann, L & Sørensen, A 2013, Hvor automatiseret er den danske fremstillingsindustri? AIM-projektet rapport, nr. 1, Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School, Frederiksberg.

Hvor automatiseret er den danske fremstillingsindustri? / Kromann, Lene; Sørensen, Anders.

Frederiksberg : Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School, 2013. 8 s. (AIM-projektet rapport; Nr. 1).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Hvor automatiseret er den danske fremstillingsindustri?

AU - Kromann, Lene

AU - Sørensen, Anders

PY - 2013/4/18

Y1 - 2013/4/18

N2 - Denne første rapport i AIM-projektet viser at der er mulighed for yderligere automation i en stor del af de danske fremstillingsvirksomheder. Gennemsnitlig er kun 30% af produktionsprocessen i virksomhederne automatiseret. Det er især inspektion og eksekvering, som mange virksomheder mangler at automatisere. AIM-Projektet er baseret på virksomhedsdata fra spørgeskemaer udfyldt på nettet (ww.aim-spg.dk). Målet er at få data på minimum 500 danske fremstillingsvirksomheder.Resultaterne i denne rapport bygger på de nuværende 471 udfyldte spørgeskemaer, der er et repræsentativt udsnit af fremstillingsvirksomheder i Danmark. Fokus er på automatisering, derfor er det kun en lille del af spørgeskemaet der er brugt.

AB - Denne første rapport i AIM-projektet viser at der er mulighed for yderligere automation i en stor del af de danske fremstillingsvirksomheder. Gennemsnitlig er kun 30% af produktionsprocessen i virksomhederne automatiseret. Det er især inspektion og eksekvering, som mange virksomheder mangler at automatisere. AIM-Projektet er baseret på virksomhedsdata fra spørgeskemaer udfyldt på nettet (ww.aim-spg.dk). Målet er at få data på minimum 500 danske fremstillingsvirksomheder.Resultaterne i denne rapport bygger på de nuværende 471 udfyldte spørgeskemaer, der er et repræsentativt udsnit af fremstillingsvirksomheder i Danmark. Fokus er på automatisering, derfor er det kun en lille del af spørgeskemaet der er brugt.

M3 - Rapport

T3 - AIM-projektet rapport

BT - Hvor automatiseret er den danske fremstillingsindustri?

PB - Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School

CY - Frederiksberg

ER -

Kromann L, Sørensen A. Hvor automatiseret er den danske fremstillingsindustri? Frederiksberg: Centre for Economic and Business Research, Copenhagen Business School, 2013. 8 s. (AIM-projektet rapport; Nr. 1).