Hvilket folk er Folkemødet til for?

  Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

  Resumé

  Det er endnu engang blevet tid til det årlige folkemøde, hvor politikere, interesseorganisationer, journaliser og ”Folket” mødes for at debattere og diskutere. Men det er kendetegnende, at det folk, der er på Folkemødet er folket med stort F. Den opfattelse, der kommer til udtryk på folkemødet, afslører det afgørende problem, begrebet spiller i vores folkestyre.
  OriginalsprogDansk
  TidsskriftAtlas online
  ISSN1904-6901
  StatusUdgivet - 15 jun. 2016

  Citer dette

  @article{37b48cc135704f97bda3bec686750171,
  title = "Hvilket folk er Folkem{\o}det til for?",
  abstract = "Det er endnu engang blevet tid til det {\aa}rlige folkem{\o}de, hvor politikere, interesseorganisationer, journaliser og ”Folket” m{\o}des for at debattere og diskutere. Men det er kendetegnende, at det folk, der er p{\aa} Folkem{\o}det er folket med stort F. Den opfattelse, der kommer til udtryk p{\aa} folkem{\o}det, afsl{\o}rer det afg{\o}rende problem, begrebet spiller i vores folkestyre.",
  author = "{Hein Jessen}, Mathias",
  year = "2016",
  month = "6",
  day = "15",
  language = "Dansk",
  journal = "Atlas online",
  issn = "1904-6901",

  }

  Hvilket folk er Folkemødet til for? / Hein Jessen, Mathias .

  I: Atlas online, 15.06.2016.

  Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

  TY - JOUR

  T1 - Hvilket folk er Folkemødet til for?

  AU - Hein Jessen, Mathias

  PY - 2016/6/15

  Y1 - 2016/6/15

  N2 - Det er endnu engang blevet tid til det årlige folkemøde, hvor politikere, interesseorganisationer, journaliser og ”Folket” mødes for at debattere og diskutere. Men det er kendetegnende, at det folk, der er på Folkemødet er folket med stort F. Den opfattelse, der kommer til udtryk på folkemødet, afslører det afgørende problem, begrebet spiller i vores folkestyre.

  AB - Det er endnu engang blevet tid til det årlige folkemøde, hvor politikere, interesseorganisationer, journaliser og ”Folket” mødes for at debattere og diskutere. Men det er kendetegnende, at det folk, der er på Folkemødet er folket med stort F. Den opfattelse, der kommer til udtryk på folkemødet, afslører det afgørende problem, begrebet spiller i vores folkestyre.

  M3 - Kommentar/debat

  JO - Atlas online

  JF - Atlas online

  SN - 1904-6901

  ER -