Hvem er forandringens tabere på den digitale arbejdsplads? Hvem bestemmer i morgen?

Erik Korsvik Østergaard (Producent), Michael Andersen (Udøver), Verner Worm (Udøver), Tue Mantoni (Udøver)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Abstrakt

I dette afsnit af ‘Hvem bestemmer i morgen?’ sætter vi fokus på nogle af de potentielt negative konsekvenser ved forandring.
Når de digitale dagsordener skal gennemføres, kan man så tale om vindere og tabere? Er der en risiko for, at vi står tilbage med et A- og et B-hold? Med nogen for hvem forandringen er naturlig og velkommen, og andre der har sværere ved at implementere forandringen i deres dagligdag. Eller er gevinsten så stor for samfundet, at alle får det bedre, og alle vinder?
Det siges, at al ledelse i fremtiden er forandringsledelse, og vi har pligt til at involvere alle og invitere alle vores medarbejdere og medborgere med i bussen, som det hedder i forandringsledelsessprog, men hvordan får vi alle med? Kan alle komme med? Hvad kræver det af lederne, ikke bare i organisationerne, men også på samfundsniveau? Og mest af alt hvilke muligheder skaber det for os alle sammen?
Med i studiet i dagens podcastafsnit af ‘Hvem bestemmer i morgen?’ har vi Michael Andersen, ledelsesfilosof, ekstern lektor ved Syddansk Universitet og stifter af rådgivningsvirksomheden Compassion Focused Leadership, og Verner Worm, associate professor ved Department of International Economics, Government and Business på CBS. Undervejs i udsendelsen hører du også et kort klip med bestyrelsesmedlem og konsulent Tue Mantoni.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato15 apr. 2021
UdgivelsesstedKøbenhavn
PublikationsmedierPodcasts
Størrelse46:23
StatusUdgivet - 15 apr. 2021

Citationsformater