Historisk lederkrise: Præsidentvalget er aflyst

Martin Møller Boje Rasmussen, Torben K. Andersen

  Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

  Resumé

  Halvdelen af danskerne vil hverken vide af Lars Løkke Rasmussen eller Helle Thorning-Schmidt som deres næste statsminister. Og tilliden til landets politikere er historisk lav. Skandalen om Lars Løkkes partibetalte boxershorts og ferierejser samt søndagens jordskredsvalg til Europa-Parlamentet er blot de seneste af mange tegn på, at dansk politik står i sin største politiske ledelseskrise i årtier: De politiske ledere, der har magten, mangler folkets tillid, og de partiledere, der har tilliden, ønsker ikke magten. Alt tyder på, at krisen bliver langvarig. Flere partier har ikke kørt oplagte kronprinser og -prinsesser klar i kulissen.
  OriginalsprogDansk
  TidsskriftMandag Morgen
  Antal sider1
  ISSN0905-4332
  StatusUdgivet - 26 maj 2014

  Citer dette

  Boje Rasmussen, M. M., & Andersen, T. K. (2014). Historisk lederkrise: Præsidentvalget er aflyst. Mandag Morgen.
  Boje Rasmussen, Martin Møller ; Andersen, Torben K. / Historisk lederkrise : Præsidentvalget er aflyst. I: Mandag Morgen. 2014.
  @article{a3ce5ff431414b8d883314ab9fa0394c,
  title = "Historisk lederkrise: Pr{\ae}sidentvalget er aflyst",
  abstract = "Halvdelen af danskerne vil hverken vide af Lars L{\o}kke Rasmussen eller Helle Thorning-Schmidt som deres n{\ae}ste statsminister. Og tilliden til landets politikere er historisk lav. Skandalen om Lars L{\o}kkes partibetalte boxershorts og ferierejser samt s{\o}ndagens jordskredsvalg til Europa-Parlamentet er blot de seneste af mange tegn p{\aa}, at dansk politik st{\aa}r i sin st{\o}rste politiske ledelseskrise i {\aa}rtier: De politiske ledere, der har magten, mangler folkets tillid, og de partiledere, der har tilliden, {\o}nsker ikke magten. Alt tyder p{\aa}, at krisen bliver langvarig. Flere partier har ikke k{\o}rt oplagte kronprinser og -prinsesser klar i kulissen.",
  author = "{Boje Rasmussen}, {Martin M{\o}ller} and Andersen, {Torben K.}",
  year = "2014",
  month = "5",
  day = "26",
  language = "Dansk",
  journal = "Mandag Morgen",
  issn = "2245-6058",
  publisher = "Mandag Morgen Media",

  }

  Boje Rasmussen, MM & Andersen, TK 2014, 'Historisk lederkrise: Præsidentvalget er aflyst', Mandag Morgen.

  Historisk lederkrise : Præsidentvalget er aflyst. / Boje Rasmussen, Martin Møller; Andersen, Torben K.

  I: Mandag Morgen, 26.05.2014.

  Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

  TY - JOUR

  T1 - Historisk lederkrise

  T2 - Præsidentvalget er aflyst

  AU - Boje Rasmussen, Martin Møller

  AU - Andersen, Torben K.

  PY - 2014/5/26

  Y1 - 2014/5/26

  N2 - Halvdelen af danskerne vil hverken vide af Lars Løkke Rasmussen eller Helle Thorning-Schmidt som deres næste statsminister. Og tilliden til landets politikere er historisk lav. Skandalen om Lars Løkkes partibetalte boxershorts og ferierejser samt søndagens jordskredsvalg til Europa-Parlamentet er blot de seneste af mange tegn på, at dansk politik står i sin største politiske ledelseskrise i årtier: De politiske ledere, der har magten, mangler folkets tillid, og de partiledere, der har tilliden, ønsker ikke magten. Alt tyder på, at krisen bliver langvarig. Flere partier har ikke kørt oplagte kronprinser og -prinsesser klar i kulissen.

  AB - Halvdelen af danskerne vil hverken vide af Lars Løkke Rasmussen eller Helle Thorning-Schmidt som deres næste statsminister. Og tilliden til landets politikere er historisk lav. Skandalen om Lars Løkkes partibetalte boxershorts og ferierejser samt søndagens jordskredsvalg til Europa-Parlamentet er blot de seneste af mange tegn på, at dansk politik står i sin største politiske ledelseskrise i årtier: De politiske ledere, der har magten, mangler folkets tillid, og de partiledere, der har tilliden, ønsker ikke magten. Alt tyder på, at krisen bliver langvarig. Flere partier har ikke kørt oplagte kronprinser og -prinsesser klar i kulissen.

  M3 - Kommentar/debat

  JO - Mandag Morgen

  JF - Mandag Morgen

  SN - 2245-6058

  ER -

  Boje Rasmussen MM, Andersen TK. Historisk lederkrise: Præsidentvalget er aflyst. Mandag Morgen. 2014 maj 26.