Har du hørt om hearables?

Earables er de nye wearables

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

På en eller anden måde er hovedtelefoner blevet allestedsnærværende. På cykelstien, i supermarkedet, på arbejdspladsen, på gader og stræder og selv i bilerne ser man folk med det karakteristiske, ofte hvide, ledningsvedhæng. Ledningen ser vi nok ikke så meget til fremover, men udover at være blevet trådløse, sker der en række nye ting med hovedtelefonen, som måske inden længe bliver en uundværlig ‘(w)earable’, der kan langt mere end bare spille musik.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato23 nov. 2017
StatusUdgivet - 23 nov. 2017

Bibliografisk note

Også udgivet under titlen: Få maskinen i ørerne

Citer dette

@misc{b75a8c4e4aaa491e94c7409114f093cb,
title = "Har du h{\o}rt om hearables?: Earables er de nye wearables",
abstract = "P{\aa} en eller anden m{\aa}de er hovedtelefoner blevet allestedsn{\ae}rv{\ae}rende. P{\aa} cykelstien, i supermarkedet, p{\aa} arbejdspladsen, p{\aa} gader og str{\ae}der og selv i bilerne ser man folk med det karakteristiske, ofte hvide, ledningsvedh{\ae}ng. Ledningen ser vi nok ikke s{\aa} meget til fremover, men udover at v{\ae}re blevet tr{\aa}dl{\o}se, sker der en r{\ae}kke nye ting med hovedtelefonen, som m{\aa}ske inden l{\ae}nge bliver en uundv{\ae}rlig ‘(w)earable’, der kan langt mere end bare spille musik.",
author = "Mads B{\o}dker",
note = "Ogs{\aa} udgivet under titlen: F{\aa} maskinen i {\o}rerne",
year = "2017",
month = "11",
day = "23",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Har du hørt om hearables? Earables er de nye wearables. / Bødker, Mads.

2017, Artikel.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Har du hørt om hearables?

T2 - Earables er de nye wearables

AU - Bødker, Mads

N1 - Også udgivet under titlen: Få maskinen i ørerne

PY - 2017/11/23

Y1 - 2017/11/23

N2 - På en eller anden måde er hovedtelefoner blevet allestedsnærværende. På cykelstien, i supermarkedet, på arbejdspladsen, på gader og stræder og selv i bilerne ser man folk med det karakteristiske, ofte hvide, ledningsvedhæng. Ledningen ser vi nok ikke så meget til fremover, men udover at være blevet trådløse, sker der en række nye ting med hovedtelefonen, som måske inden længe bliver en uundværlig ‘(w)earable’, der kan langt mere end bare spille musik.

AB - På en eller anden måde er hovedtelefoner blevet allestedsnærværende. På cykelstien, i supermarkedet, på arbejdspladsen, på gader og stræder og selv i bilerne ser man folk med det karakteristiske, ofte hvide, ledningsvedhæng. Ledningen ser vi nok ikke så meget til fremover, men udover at være blevet trådløse, sker der en række nye ting med hovedtelefonen, som måske inden længe bliver en uundværlig ‘(w)earable’, der kan langt mere end bare spille musik.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -