Feedback på arbejdspladser

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  Resumé

  Feedback på arbejdspladser er vigtig. Men feedback er også et populært begreb mange taler med om uden dog at vide sig helt sikker på hvad det er. Formålet med denne bog er at bidrage til en bedre forståelse af hvad feedback er, hvordan det fungerer og dermed hvordan arbejdspladser bedst muligt bør understøtte feedback.
  Med udgangspunkt i forskningen identificeres centrale udfordringer ved feedback, bl.a. hvorfor det kan være svært at give præcis feedback, hvordan forholdet mellem lederen og den ansatte påvirker den feedback der gives, og hvad der kendetegner en feedback kultur.
  Bogen er skrevet til undervisere og studerende på videregående uddannelser samt praktikere der ønsker en systematisk og forskningsbaseret forståelse af feedback på arbejdspladser. Bogen er således ikke en kogebog til bedre feedback, men en analyse og diskussion af hvad forskningen ved om feedback, og bidrager med inspiration og viden om hvordan feedback på arbejdspladser understøttes.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedKøbenhavn
  ForlagHans Reitzels Forlag
  Antal sider192
  ISBN (Trykt)9788741266671
  ISBN (Elektronisk)9788741267265
  StatusUdgivet - 2016

  Citer dette

  Holdt Christensen, P. (2016). Feedback på arbejdspladser. København: Hans Reitzels Forlag.
  Holdt Christensen, Peter. / Feedback på arbejdspladser. København : Hans Reitzels Forlag, 2016. 192 s.
  @book{59cf24be36e8436fa59b343558ac5ebe,
  title = "Feedback p{\aa} arbejdspladser",
  abstract = "Feedback p{\aa} arbejdspladser er vigtig. Men feedback er ogs{\aa} et popul{\ae}rt begreb mange taler med om uden dog at vide sig helt sikker p{\aa} hvad det er. Form{\aa}let med denne bog er at bidrage til en bedre forst{\aa}else af hvad feedback er, hvordan det fungerer og dermed hvordan arbejdspladser bedst muligt b{\o}r underst{\o}tte feedback.Med udgangspunkt i forskningen identificeres centrale udfordringer ved feedback, bl.a. hvorfor det kan v{\ae}re sv{\ae}rt at give pr{\ae}cis feedback, hvordan forholdet mellem lederen og den ansatte p{\aa}virker den feedback der gives, og hvad der kendetegner en feedback kultur.Bogen er skrevet til undervisere og studerende p{\aa} videreg{\aa}ende uddannelser samt praktikere der {\o}nsker en systematisk og forskningsbaseret forst{\aa}else af feedback p{\aa} arbejdspladser. Bogen er s{\aa}ledes ikke en kogebog til bedre feedback, men en analyse og diskussion af hvad forskningen ved om feedback, og bidrager med inspiration og viden om hvordan feedback p{\aa} arbejdspladser underst{\o}ttes.",
  author = "{Holdt Christensen}, Peter",
  year = "2016",
  language = "Dansk",
  isbn = "9788741266671",
  publisher = "Hans Reitzels Forlag",

  }

  Holdt Christensen, P 2016, Feedback på arbejdspladser. Hans Reitzels Forlag, København.

  Feedback på arbejdspladser. / Holdt Christensen, Peter.

  København : Hans Reitzels Forlag, 2016. 192 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  TY - BOOK

  T1 - Feedback på arbejdspladser

  AU - Holdt Christensen, Peter

  PY - 2016

  Y1 - 2016

  N2 - Feedback på arbejdspladser er vigtig. Men feedback er også et populært begreb mange taler med om uden dog at vide sig helt sikker på hvad det er. Formålet med denne bog er at bidrage til en bedre forståelse af hvad feedback er, hvordan det fungerer og dermed hvordan arbejdspladser bedst muligt bør understøtte feedback.Med udgangspunkt i forskningen identificeres centrale udfordringer ved feedback, bl.a. hvorfor det kan være svært at give præcis feedback, hvordan forholdet mellem lederen og den ansatte påvirker den feedback der gives, og hvad der kendetegner en feedback kultur.Bogen er skrevet til undervisere og studerende på videregående uddannelser samt praktikere der ønsker en systematisk og forskningsbaseret forståelse af feedback på arbejdspladser. Bogen er således ikke en kogebog til bedre feedback, men en analyse og diskussion af hvad forskningen ved om feedback, og bidrager med inspiration og viden om hvordan feedback på arbejdspladser understøttes.

  AB - Feedback på arbejdspladser er vigtig. Men feedback er også et populært begreb mange taler med om uden dog at vide sig helt sikker på hvad det er. Formålet med denne bog er at bidrage til en bedre forståelse af hvad feedback er, hvordan det fungerer og dermed hvordan arbejdspladser bedst muligt bør understøtte feedback.Med udgangspunkt i forskningen identificeres centrale udfordringer ved feedback, bl.a. hvorfor det kan være svært at give præcis feedback, hvordan forholdet mellem lederen og den ansatte påvirker den feedback der gives, og hvad der kendetegner en feedback kultur.Bogen er skrevet til undervisere og studerende på videregående uddannelser samt praktikere der ønsker en systematisk og forskningsbaseret forståelse af feedback på arbejdspladser. Bogen er således ikke en kogebog til bedre feedback, men en analyse og diskussion af hvad forskningen ved om feedback, og bidrager med inspiration og viden om hvordan feedback på arbejdspladser understøttes.

  UR - http://libsearch.cbs.dk/primo_library/libweb/action/dlDisplay.do?docId=CBS01000746776&vid=CBS&afterPDS=true

  M3 - Bog

  SN - 9788741266671

  BT - Feedback på arbejdspladser

  PB - Hans Reitzels Forlag

  CY - København

  ER -

  Holdt Christensen P. Feedback på arbejdspladser. København: Hans Reitzels Forlag, 2016. 192 s.