Familien Webers dagbog fra Ærøskøbing

Adam Lindgreen, Palle Abramsson

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

Der eksisterer et væld af dagbøger og andre private optegnelser og familiearkiver om dagliglivet. Det kan imidlertid være svært at finde frem til dette materiale. I nærværende artikel gennemgår forfatterne familien Webers dagbog fra Ærøskøbing. Denne dagbog indeholder mangfoldige oplysninger og meddelelser af genealogisk og personalhistorisk karakter. Der er også efterretninger, både nationale og internationale, som er af mere almen historisk karakter. Med gennemgangen bekræfter artiklen, at en dagbog kan være en både betydningsfuld og righoldig historisk kilde.
OriginalsprogDansk
TidsskriftPersonalhistorisk Tidsskrift
Sider (fra-til)183-201
Antal sider17
ISSN0300-3655
StatusUdgivet - 2018

Bibliografisk note

CBS Bibliotek har ikke adgang til materialet

Citer dette

@article{2bf202c635054f63a9dcdb1d4ca9ee76,
title = "Familien Webers dagbog fra {\AE}r{\o}sk{\o}bing",
abstract = "Der eksisterer et v{\ae}ld af dagb{\o}ger og andre private optegnelser og familiearkiver om dagliglivet. Det kan imidlertid v{\ae}re sv{\ae}rt at finde frem til dette materiale. I n{\ae}rv{\ae}rende artikel gennemg{\aa}r forfatterne familien Webers dagbog fra {\AE}r{\o}sk{\o}bing. Denne dagbog indeholder mangfoldige oplysninger og meddelelser af genealogisk og personalhistorisk karakter. Der er ogs{\aa} efterretninger, b{\aa}de nationale og internationale, som er af mere almen historisk karakter. Med gennemgangen bekr{\ae}fter artiklen, at en dagbog kan v{\ae}re en b{\aa}de betydningsfuld og righoldig historisk kilde.",
author = "Adam Lindgreen and Palle Abramsson",
note = "CBS Bibliotek har ikke adgang til materialet",
year = "2018",
language = "Dansk",
pages = "183--201",
journal = "Personalhistorisk Tidsskrift",
issn = "0300-3655",
publisher = "Samfundet for Dansk Genealogi og Personhistorie",

}

Familien Webers dagbog fra Ærøskøbing. / Lindgreen, Adam; Abramsson, Palle.

I: Personalhistorisk Tidsskrift, 2018, s. 183-201.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Familien Webers dagbog fra Ærøskøbing

AU - Lindgreen, Adam

AU - Abramsson, Palle

N1 - CBS Bibliotek har ikke adgang til materialet

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Der eksisterer et væld af dagbøger og andre private optegnelser og familiearkiver om dagliglivet. Det kan imidlertid være svært at finde frem til dette materiale. I nærværende artikel gennemgår forfatterne familien Webers dagbog fra Ærøskøbing. Denne dagbog indeholder mangfoldige oplysninger og meddelelser af genealogisk og personalhistorisk karakter. Der er også efterretninger, både nationale og internationale, som er af mere almen historisk karakter. Med gennemgangen bekræfter artiklen, at en dagbog kan være en både betydningsfuld og righoldig historisk kilde.

AB - Der eksisterer et væld af dagbøger og andre private optegnelser og familiearkiver om dagliglivet. Det kan imidlertid være svært at finde frem til dette materiale. I nærværende artikel gennemgår forfatterne familien Webers dagbog fra Ærøskøbing. Denne dagbog indeholder mangfoldige oplysninger og meddelelser af genealogisk og personalhistorisk karakter. Der er også efterretninger, både nationale og internationale, som er af mere almen historisk karakter. Med gennemgangen bekræfter artiklen, at en dagbog kan være en både betydningsfuld og righoldig historisk kilde.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 183

EP - 201

JO - Personalhistorisk Tidsskrift

JF - Personalhistorisk Tidsskrift

SN - 0300-3655

ER -