En vampyr, en zombie og et spøgelse går ind i en bank…

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  Resumé

  Det skorter ikke på gespenster, onde ånder og andre væsener fra det mytologiske og populærkulturelle overdrev i italesættelserne af finanskrisen og den økonomiske (u)orden, som krisen udsprang af. Hvad er det disse skyggevæsener har med den tilsyneladende så prosaiske finanssektor at gøre? Hvilke forklaringsmodeller og handlemuligheder tilbyder de?
  OriginalsprogDansk
  Publikationsdato11 jul. 2014
  StatusUdgivet - 11 jul. 2014

  Citer dette

  @misc{4eb21ca5e1594a1eb35044dd7c103ae1,
  title = "En vampyr, en zombie og et sp{\o}gelse g{\aa}r ind i en bank…",
  abstract = "Det skorter ikke p{\aa} gespenster, onde {\aa}nder og andre v{\ae}sener fra det mytologiske og popul{\ae}rkulturelle overdrev i itales{\ae}ttelserne af finanskrisen og den {\o}konomiske (u)orden, som krisen udsprang af. Hvad er det disse skyggev{\ae}sener har med den tilsyneladende s{\aa} prosaiske finanssektor at g{\o}re? Hvilke forklaringsmodeller og handlemuligheder tilbyder de?",
  author = "Just, {Sine N{\o}rholm}",
  year = "2014",
  month = "7",
  day = "11",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  En vampyr, en zombie og et spøgelse går ind i en bank…. / Just, Sine Nørholm.

  2014, Blog.

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  TY - ICOMM

  T1 - En vampyr, en zombie og et spøgelse går ind i en bank…

  AU - Just, Sine Nørholm

  PY - 2014/7/11

  Y1 - 2014/7/11

  N2 - Det skorter ikke på gespenster, onde ånder og andre væsener fra det mytologiske og populærkulturelle overdrev i italesættelserne af finanskrisen og den økonomiske (u)orden, som krisen udsprang af. Hvad er det disse skyggevæsener har med den tilsyneladende så prosaiske finanssektor at gøre? Hvilke forklaringsmodeller og handlemuligheder tilbyder de?

  AB - Det skorter ikke på gespenster, onde ånder og andre væsener fra det mytologiske og populærkulturelle overdrev i italesættelserne af finanskrisen og den økonomiske (u)orden, som krisen udsprang af. Hvad er det disse skyggevæsener har med den tilsyneladende så prosaiske finanssektor at gøre? Hvilke forklaringsmodeller og handlemuligheder tilbyder de?

  M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

  ER -