Ekspertudvalget om Havneloven: Anbefalinger

Peter Maskell, Rikke Søgaard Berth, Jens Bødtcher-Hansen, Bjørn B. Christiansen, Carsten Greve, Pernille Wegener Jessen, Michael Svane

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

Resumé

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen nedsatte den 1. maj 2017 et ekspertudvalg for at vurdere, om den nuværende havnelov regulerer de offentligt ejede havnes struktur og organisationsform på en måde, der sikrer forvaltnings- og konkurrenceretlig klarhed, og at konkurrencen mellem offentlige og private virksomheder sker på fair og lige vilkår. Udvalget blev endvidere anmodet om at belyse, om de nuværende regler for havnenes finansielle tilknytning til kommunerne er i overensstemmelse med almindelige kommunalretlige, konkurrenceretlige og EU-retlige regler. I den forbindelse blev udvalget bedt om også at se på sammenhængen mellem havnenes organisationsform, ejerskab, lånevilkår og investeringsomfang. Peter Maskell var formand for udvalget.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagTransport-, Bygnings- og Boligministeriet
Antal sider23
ISBN (Elektronisk)9788793292376
Rekvirerende organisationTransport-, Bygnings- og Boligministeriet
StatusUdgivet - apr. 2018

Citer dette

Maskell, P., Berth, R. S., Bødtcher-Hansen, J., Christiansen, B. B., Greve, C., Wegener Jessen, P., & Svane, M. (2018). Ekspertudvalget om Havneloven: Anbefalinger. København: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet.
Maskell, Peter ; Berth, Rikke Søgaard ; Bødtcher-Hansen, Jens ; Christiansen, Bjørn B. ; Greve, Carsten ; Wegener Jessen, Pernille ; Svane, Michael. / Ekspertudvalget om Havneloven : Anbefalinger. København : Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, 2018. 23 s.
@book{ec33d7c822c24668940483b07678bc2c,
title = "Ekspertudvalget om Havneloven: Anbefalinger",
abstract = "Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen nedsatte den 1. maj 2017 et ekspertudvalg for at vurdere, om den nuv{\ae}rende havnelov regulerer de offentligt ejede havnes struktur og organisationsform p{\aa} en m{\aa}de, der sikrer forvaltnings- og konkurrenceretlig klarhed, og at konkurrencen mellem offentlige og private virksomheder sker p{\aa} fair og lige vilk{\aa}r. Udvalget blev endvidere anmodet om at belyse, om de nuv{\ae}rende regler for havnenes finansielle tilknytning til kommunerne er i overensstemmelse med almindelige kommunalretlige, konkurrenceretlige og EU-retlige regler. I den forbindelse blev udvalget bedt om ogs{\aa} at se p{\aa} sammenh{\ae}ngen mellem havnenes organisationsform, ejerskab, l{\aa}nevilk{\aa}r og investeringsomfang. Peter Maskell var formand for udvalget.",
author = "Peter Maskell and Berth, {Rikke S{\o}gaard} and Jens B{\o}dtcher-Hansen and Christiansen, {Bj{\o}rn B.} and Carsten Greve and {Wegener Jessen}, Pernille and Michael Svane",
year = "2018",
month = "4",
language = "Dansk",
publisher = "Transport-, Bygnings- og Boligministeriet",
address = "Danmark",

}

Maskell, P, Berth, RS, Bødtcher-Hansen, J, Christiansen, BB, Greve, C, Wegener Jessen, P & Svane, M 2018, Ekspertudvalget om Havneloven: Anbefalinger. Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, København.

Ekspertudvalget om Havneloven : Anbefalinger. / Maskell, Peter; Berth, Rikke Søgaard; Bødtcher-Hansen, Jens; Christiansen, Bjørn B.; Greve, Carsten; Wegener Jessen, Pernille; Svane, Michael.

København : Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, 2018. 23 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Ekspertudvalget om Havneloven

T2 - Anbefalinger

AU - Maskell, Peter

AU - Berth, Rikke Søgaard

AU - Bødtcher-Hansen, Jens

AU - Christiansen, Bjørn B.

AU - Greve, Carsten

AU - Wegener Jessen, Pernille

AU - Svane, Michael

PY - 2018/4

Y1 - 2018/4

N2 - Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen nedsatte den 1. maj 2017 et ekspertudvalg for at vurdere, om den nuværende havnelov regulerer de offentligt ejede havnes struktur og organisationsform på en måde, der sikrer forvaltnings- og konkurrenceretlig klarhed, og at konkurrencen mellem offentlige og private virksomheder sker på fair og lige vilkår. Udvalget blev endvidere anmodet om at belyse, om de nuværende regler for havnenes finansielle tilknytning til kommunerne er i overensstemmelse med almindelige kommunalretlige, konkurrenceretlige og EU-retlige regler. I den forbindelse blev udvalget bedt om også at se på sammenhængen mellem havnenes organisationsform, ejerskab, lånevilkår og investeringsomfang. Peter Maskell var formand for udvalget.

AB - Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen nedsatte den 1. maj 2017 et ekspertudvalg for at vurdere, om den nuværende havnelov regulerer de offentligt ejede havnes struktur og organisationsform på en måde, der sikrer forvaltnings- og konkurrenceretlig klarhed, og at konkurrencen mellem offentlige og private virksomheder sker på fair og lige vilkår. Udvalget blev endvidere anmodet om at belyse, om de nuværende regler for havnenes finansielle tilknytning til kommunerne er i overensstemmelse med almindelige kommunalretlige, konkurrenceretlige og EU-retlige regler. I den forbindelse blev udvalget bedt om også at se på sammenhængen mellem havnenes organisationsform, ejerskab, lånevilkår og investeringsomfang. Peter Maskell var formand for udvalget.

M3 - Rapport

BT - Ekspertudvalget om Havneloven

PB - Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

CY - København

ER -

Maskell P, Berth RS, Bødtcher-Hansen J, Christiansen BB, Greve C, Wegener Jessen P et al. Ekspertudvalget om Havneloven: Anbefalinger. København: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, 2018. 23 s.