Digitale megatrends kommer til Danmark, og vi bliver nødt til at forholde os kritisk til dem: Hvem bestemmer i morgen?

Erik Korsvik Østergaard (Producent), Anne Marie Engtoft (Udøver), Tina Blegind Jensen (Udøver), Michael Biermann (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Abstract

Vi er klar med en ny sæson af vores podcastserie ‘Hvem bestemmer i morgen’ om fremtidens arbejdsplads. Første afsnit handler om digitale megatrends.
Svage signaler bliver til reelle forandringer. Nogle af dem er så vedholdende, at de bliver kaldt megatrends.
Så, hvad rør sig for tiden, og hvad kan vi gøre for at omfavne de forandringer, set med danske øjne. Det er det, som dette afsnit af vores podcastserie om fremtidens arbejdsplads, ‘Hvem bestemmer i morgen’, handler om, og hvem bedre til at hjælpe os med det indblik end Danmarks teknologiambassadør, Anne Marie Engtoft?
Som tech-ambassadør repræsenter Engtoft den danske regering med et globalt mandat og en fysisk tilstedeværelse i både Silicon Valley, København og Beijing, og hun løfter teknologi og digitalisering til en tværgående udenrigs- og sikkerhedspolitisk prioritet for den danske regering, som der står på Udenrigsministeriets hjemmeside.
Med i studiet er også Tina Blegind Jensen, professor ved CBS med særligt fokus på digital transformation. Sammen med vært Erik Korsvik Østergaard diskuterer de digitale megatrends, og forandringer der kommer til at påvirke vores samfund i fremtiden.
Undervejs i programmet får vi også indblik i de teknologiske muligheder og udfordringer, som energiselskabet Ørsted står over for, når vi taler med deres CIO Michael Biermann om deres største teknologiske udfordring.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato18 mar. 2021
UdgivelsesstedKøbenhavn
PublikationsmedierPodcasts
Størrelse41:55
StatusUdgivet - 18 mar. 2021

Citationsformater