Data kan måle medarbejderes performance døgnet rundt og gøre dig til en bedre leder: Hvem bestemmer i morgen?

Erik Korsvik Østergaard (Producent), Thomas Terney (Udøver), Daniel Hardt (Udøver), Camilla Hillerup (Udøver)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Abstract

I dette afsnit af podcasten ‘Hvem bestemmer i morgen?’ undersøger vi, hvordan ledere kan bruge data til at træffe bedre beslutninger.
Fremtidens arbejde er påvirket af teknologiske og samfundsmæssige megatrends. Det er helt sikkert en anden arbejdsplads om 10 år, end den vi har i dag – eksempelvis kommer vi til at bruge mere software i vores ledelse. Software, der kan se vores blinde vinkler og coache os. Software, der kan hjælpe os med at kommunikere bedre og samarbejde bedre. Og software, der kan advare os, inden vi får stress – eller advare lederen om det.
Ny teknologi stiller nye muligheder til rådighed for medarbejderen og lederen, der både kan måle sine medarbejderes trivsel og performance døgnet rundt. Lederen kan endda få hjælp til at lede sine medarbejdere.
For at finde ud af hvad der er teknisk muligt, hvad der er lovligt, hvad der etisk rigtigt, og hvad der reelt er behov for, får vi i dag hjælp i studiet af Thomas Terney, PhD i kunstig intelligens, forfatter og foredragsholder om kunstig intelligens og partner i Futureworks CPH og Daniel Hardt, Associate professor ved Department of Management, Society and Communication på CBS.
I programmet hører du også et indslag om brug af data på arbejdspladsen med Camilla Hillerup, CHRO hos Microsoft
OriginalsprogDansk
Publikationsdato10 jun. 2021
UdgivelsesstedKøbenhavn
PublikationsmedierPodcasts
Størrelse50:05
StatusUdgivet - 10 jun. 2021

Citationsformater