Bryd tabuet om lederens skyld

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

En stor del af ledelsesarbejdet handler om ansvar og skyld. Alligevel er skyld ikke noget, ledere er gode til at tale om. Ifølge en ny undersøgelse er skyld tabuiseret og næsten umulig for lederen at tage på sig, også selvom de gerne vil. Læs om, hvorfor skyld er så svært at håndtere, og hvorfor det alligevel er nødvendigt at gøre forsøget.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2 okt. 2015
StatusUdgivet - 2 okt. 2015

Citer dette

@misc{9561c1f0ba3b48b29b5eed87496ae381,
title = "Bryd tabuet om lederens skyld",
abstract = "En stor del af ledelsesarbejdet handler om ansvar og skyld. Alligevel er skyld ikke noget, ledere er gode til at tale om. If{\o}lge en ny unders{\o}gelse er skyld tabuiseret og n{\ae}sten umulig for lederen at tage p{\aa} sig, ogs{\aa} selvom de gerne vil. L{\ae}s om, hvorfor skyld er s{\aa} sv{\ae}rt at h{\aa}ndtere, og hvorfor det alligevel er n{\o}dvendigt at g{\o}re fors{\o}get.",
author = "Camilla Sl{\o}k",
year = "2015",
month = "10",
day = "2",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Bryd tabuet om lederens skyld. / Sløk, Camilla.

2015, Artikel.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Bryd tabuet om lederens skyld

AU - Sløk, Camilla

PY - 2015/10/2

Y1 - 2015/10/2

N2 - En stor del af ledelsesarbejdet handler om ansvar og skyld. Alligevel er skyld ikke noget, ledere er gode til at tale om. Ifølge en ny undersøgelse er skyld tabuiseret og næsten umulig for lederen at tage på sig, også selvom de gerne vil. Læs om, hvorfor skyld er så svært at håndtere, og hvorfor det alligevel er nødvendigt at gøre forsøget.

AB - En stor del af ledelsesarbejdet handler om ansvar og skyld. Alligevel er skyld ikke noget, ledere er gode til at tale om. Ifølge en ny undersøgelse er skyld tabuiseret og næsten umulig for lederen at tage på sig, også selvom de gerne vil. Læs om, hvorfor skyld er så svært at håndtere, og hvorfor det alligevel er nødvendigt at gøre forsøget.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -