Borgeren er tilskuer og bruger

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Resumé

Siden den politiske elite blev afhængig af borgernes stemmer, har det været en fast bestanddel i enhver valgkamp, at politikere giver løfter om et bedre liv - bedre arbejde og mere velfærd. Resultatet er en kravsinflation, hvor den ene part lover, og den anden part kræver mere velfærd. Nøk for nøk og uden en samlet plan er velfærden og staten blevet slået af elefantiasis.
OriginalsprogDansk
TidsskriftPolitiken
Sider (fra-til)5
ISSN0907-1814
StatusUdgivet - 2013

Bibliografisk note

Sektion: Kultur

Citer dette

@article{9f584245a00a4facab0499c52c83be5f,
title = "Borgeren er tilskuer og bruger",
abstract = "Siden den politiske elite blev afh{\ae}ngig af borgernes stemmer, har det v{\ae}ret en fast bestanddel i enhver valgkamp, at politikere giver l{\o}fter om et bedre liv - bedre arbejde og mere velf{\ae}rd. Resultatet er en kravsinflation, hvor den ene part lover, og den anden part kr{\ae}ver mere velf{\ae}rd. N{\o}k for n{\o}k og uden en samlet plan er velf{\ae}rden og staten blevet sl{\aa}et af elefantiasis.",
author = "Ole Thyssen",
note = "Sektion: Kultur",
year = "2013",
language = "Dansk",
pages = "5",
journal = "Politiken",
issn = "0907-1814",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

}

Borgeren er tilskuer og bruger. / Thyssen, Ole.

I: Politiken, 2013, s. 5.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Borgeren er tilskuer og bruger

AU - Thyssen, Ole

N1 - Sektion: Kultur

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Siden den politiske elite blev afhængig af borgernes stemmer, har det været en fast bestanddel i enhver valgkamp, at politikere giver løfter om et bedre liv - bedre arbejde og mere velfærd. Resultatet er en kravsinflation, hvor den ene part lover, og den anden part kræver mere velfærd. Nøk for nøk og uden en samlet plan er velfærden og staten blevet slået af elefantiasis.

AB - Siden den politiske elite blev afhængig af borgernes stemmer, har det været en fast bestanddel i enhver valgkamp, at politikere giver løfter om et bedre liv - bedre arbejde og mere velfærd. Resultatet er en kravsinflation, hvor den ene part lover, og den anden part kræver mere velfærd. Nøk for nøk og uden en samlet plan er velfærden og staten blevet slået af elefantiasis.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

SP - 5

JO - Politiken

JF - Politiken

SN - 0907-1814

ER -