Begærets dramaturgi

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Lederens begær efter magt og indflydelse må være fordelt således, at han ikke handler for egen vindings skyld. Men selv om denne bestræbelse lykkes, kan lederen ikke kontrollere sit eftermæle, og derfor vil så mange ledere gerne have en finger med ved fabuleringen af fortællingen om sig selv. De hyrer hofskjalde, der i dag kaldes kommunikationsarbejdere, PR-folk og spindoctors. De vil have vidnesbyrd, der viser, at de kunne administrere deres begær på anstændig vis.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato1 maj 2014
StatusUdgivet - 1 maj 2014

Citer dette

@misc{b1677ed761e546779c971da2bd42c605,
title = "Beg{\ae}rets dramaturgi",
abstract = "Lederens beg{\ae}r efter magt og indflydelse m{\aa} v{\ae}re fordelt s{\aa}ledes, at han ikke handler for egen vindings skyld. Men selv om denne bestr{\ae}belse lykkes, kan lederen ikke kontrollere sit efterm{\ae}le, og derfor vil s{\aa} mange ledere gerne have en finger med ved fabuleringen af fort{\ae}llingen om sig selv. De hyrer hofskjalde, der i dag kaldes kommunikationsarbejdere, PR-folk og spindoctors. De vil have vidnesbyrd, der viser, at de kunne administrere deres beg{\ae}r p{\aa} anst{\ae}ndig vis.",
author = "Kirkeby, {Ole Fogh}",
year = "2014",
month = "5",
day = "1",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Begærets dramaturgi. / Kirkeby, Ole Fogh.

2014, Artikel.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Begærets dramaturgi

AU - Kirkeby, Ole Fogh

PY - 2014/5/1

Y1 - 2014/5/1

N2 - Lederens begær efter magt og indflydelse må være fordelt således, at han ikke handler for egen vindings skyld. Men selv om denne bestræbelse lykkes, kan lederen ikke kontrollere sit eftermæle, og derfor vil så mange ledere gerne have en finger med ved fabuleringen af fortællingen om sig selv. De hyrer hofskjalde, der i dag kaldes kommunikationsarbejdere, PR-folk og spindoctors. De vil have vidnesbyrd, der viser, at de kunne administrere deres begær på anstændig vis.

AB - Lederens begær efter magt og indflydelse må være fordelt således, at han ikke handler for egen vindings skyld. Men selv om denne bestræbelse lykkes, kan lederen ikke kontrollere sit eftermæle, og derfor vil så mange ledere gerne have en finger med ved fabuleringen af fortællingen om sig selv. De hyrer hofskjalde, der i dag kaldes kommunikationsarbejdere, PR-folk og spindoctors. De vil have vidnesbyrd, der viser, at de kunne administrere deres begær på anstændig vis.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -