Anders Grosen: Redaktør og samfundsdebattør

Morten Balling, Tom Engsted, Svend Jakobsen, Michael Møller, Carsten Tanggaard

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

I denne artikel giver fem personer, alle med langvarige og tætte relationer til Anders Grosen og Finans/Invest, en personlig beskrivelse af Anders som blandt andet redaktør og samfundsdebattør. Beskrivelsen giver læseren et godt indblik i, hvad det er for en redaktør, der har præget Finans/Invest de seneste 30 år. Og den cementerer respekten både for den indsats, som Anders har ydet, og for både Anders og Finans/Invest som faglige fyrtårn.
OriginalsprogDansk
TidsskriftFinans/Invest
Udgave nummer1
Sider (fra-til)5-9
ISSN0106-1798
StatusUdgivet - 2014

Citer dette

Balling, M., Engsted, T., Jakobsen, S., Møller, M., & Tanggaard, C. (2014). Anders Grosen: Redaktør og samfundsdebattør. Finans/Invest, (1), 5-9.
Balling, Morten ; Engsted, Tom ; Jakobsen, Svend ; Møller, Michael ; Tanggaard, Carsten. / Anders Grosen : Redaktør og samfundsdebattør. I: Finans/Invest. 2014 ; Nr. 1. s. 5-9.
@article{61ff2c67f3f345de9a38571c719a4470,
title = "Anders Grosen: Redakt{\o}r og samfundsdebatt{\o}r",
abstract = "I denne artikel giver fem personer, alle med langvarige og t{\ae}tte relationer til Anders Grosen og Finans/Invest, en personlig beskrivelse af Anders som blandt andet redakt{\o}r og samfundsdebatt{\o}r. Beskrivelsen giver l{\ae}seren et godt indblik i, hvad det er for en redakt{\o}r, der har pr{\ae}get Finans/Invest de seneste 30 {\aa}r. Og den cementerer respekten b{\aa}de for den indsats, som Anders har ydet, og for b{\aa}de Anders og Finans/Invest som faglige fyrt{\aa}rn.",
author = "Morten Balling and Tom Engsted and Svend Jakobsen and Michael M{\o}ller and Carsten Tanggaard",
year = "2014",
language = "Dansk",
pages = "5--9",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
number = "1",

}

Balling, M, Engsted, T, Jakobsen, S, Møller, M & Tanggaard, C 2014, 'Anders Grosen: Redaktør og samfundsdebattør', Finans/Invest, nr. 1, s. 5-9.

Anders Grosen : Redaktør og samfundsdebattør. / Balling, Morten; Engsted, Tom; Jakobsen, Svend; Møller, Michael; Tanggaard, Carsten.

I: Finans/Invest, Nr. 1, 2014, s. 5-9.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Anders Grosen

T2 - Redaktør og samfundsdebattør

AU - Balling, Morten

AU - Engsted, Tom

AU - Jakobsen, Svend

AU - Møller, Michael

AU - Tanggaard, Carsten

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - I denne artikel giver fem personer, alle med langvarige og tætte relationer til Anders Grosen og Finans/Invest, en personlig beskrivelse af Anders som blandt andet redaktør og samfundsdebattør. Beskrivelsen giver læseren et godt indblik i, hvad det er for en redaktør, der har præget Finans/Invest de seneste 30 år. Og den cementerer respekten både for den indsats, som Anders har ydet, og for både Anders og Finans/Invest som faglige fyrtårn.

AB - I denne artikel giver fem personer, alle med langvarige og tætte relationer til Anders Grosen og Finans/Invest, en personlig beskrivelse af Anders som blandt andet redaktør og samfundsdebattør. Beskrivelsen giver læseren et godt indblik i, hvad det er for en redaktør, der har præget Finans/Invest de seneste 30 år. Og den cementerer respekten både for den indsats, som Anders har ydet, og for både Anders og Finans/Invest som faglige fyrtårn.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 5

EP - 9

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 1

ER -

Balling M, Engsted T, Jakobsen S, Møller M, Tanggaard C. Anders Grosen: Redaktør og samfundsdebattør. Finans/Invest. 2014;(1):5-9.