Anbefalinger om aktieinvesteringer

Tom Engsted, Bjarne Graven Larsen, Michael Møller

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

Denne rapport er udarbejdet på bestilling fra Penge- og Pensionspanelet. Ifølge udvalgets kommissorium har vi haft til opgave at ”udarbejde en rapport med forslag til anbefalinger om aktieinvesteringer”, hvor ”målgruppen er danske ikke-professionelle investorer med et behov for placering af formue i aktier”. Anbefalingerne skal være ”operationelle og letforståelige samt veldokumenterede”, og de ”skal kunne anvendes af almindelige forbrugere, som har ringe erfaring
med, men brug for aktieinvesteringer
”. Det har ikke været noget krav, at anbefalingerne skal være specielt rettet mod investering for frie midler eller pensionsmidler.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagPenge- og Pensionspanelet
Antal sider36
Rekvirerende organisationPenge- og Pensionspanelet
StatusUdgivet - 8 jan. 2011

Citer dette

Engsted, T., Graven Larsen, B., & Møller, M. (2011). Anbefalinger om aktieinvesteringer. København: Penge- og Pensionspanelet.
Engsted, Tom ; Graven Larsen, Bjarne ; Møller, Michael. / Anbefalinger om aktieinvesteringer. København : Penge- og Pensionspanelet, 2011. 36 s.
@book{33b989b3fc20459a8d2eb3c5226a092a,
title = "Anbefalinger om aktieinvesteringer",
abstract = "Denne rapport er udarbejdet p{\aa} bestilling fra Penge- og Pensionspanelet. If{\o}lge udvalgets kommissorium har vi haft til opgave at ”udarbejde en rapport med forslag til anbefalinger om aktieinvesteringer”, hvor ”m{\aa}lgruppen er danske ikke-professionelle investorer med et behov for placering af formue i aktier”. Anbefalingerne skal v{\ae}re ”operationelle og letforst{\aa}elige samt veldokumenterede”, og de ”skal kunne anvendes af almindelige forbrugere, som har ringe erfaringmed, men brug for aktieinvesteringer”. Det har ikke v{\ae}ret noget krav, at anbefalingerne skal v{\ae}re specielt rettet mod investering for frie midler eller pensionsmidler.",
author = "Tom Engsted and {Graven Larsen}, Bjarne and Michael M{\o}ller",
year = "2011",
month = "1",
day = "8",
language = "Dansk",
publisher = "Penge- og Pensionspanelet",
address = "Danmark",

}

Engsted, T, Graven Larsen, B & Møller, M 2011, Anbefalinger om aktieinvesteringer. Penge- og Pensionspanelet, København.

Anbefalinger om aktieinvesteringer. / Engsted, Tom; Graven Larsen, Bjarne; Møller, Michael.

København : Penge- og Pensionspanelet, 2011. 36 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Anbefalinger om aktieinvesteringer

AU - Engsted, Tom

AU - Graven Larsen, Bjarne

AU - Møller, Michael

PY - 2011/1/8

Y1 - 2011/1/8

N2 - Denne rapport er udarbejdet på bestilling fra Penge- og Pensionspanelet. Ifølge udvalgets kommissorium har vi haft til opgave at ”udarbejde en rapport med forslag til anbefalinger om aktieinvesteringer”, hvor ”målgruppen er danske ikke-professionelle investorer med et behov for placering af formue i aktier”. Anbefalingerne skal være ”operationelle og letforståelige samt veldokumenterede”, og de ”skal kunne anvendes af almindelige forbrugere, som har ringe erfaringmed, men brug for aktieinvesteringer”. Det har ikke været noget krav, at anbefalingerne skal være specielt rettet mod investering for frie midler eller pensionsmidler.

AB - Denne rapport er udarbejdet på bestilling fra Penge- og Pensionspanelet. Ifølge udvalgets kommissorium har vi haft til opgave at ”udarbejde en rapport med forslag til anbefalinger om aktieinvesteringer”, hvor ”målgruppen er danske ikke-professionelle investorer med et behov for placering af formue i aktier”. Anbefalingerne skal være ”operationelle og letforståelige samt veldokumenterede”, og de ”skal kunne anvendes af almindelige forbrugere, som har ringe erfaringmed, men brug for aktieinvesteringer”. Det har ikke været noget krav, at anbefalingerne skal være specielt rettet mod investering for frie midler eller pensionsmidler.

M3 - Rapport

BT - Anbefalinger om aktieinvesteringer

PB - Penge- og Pensionspanelet

CY - København

ER -

Engsted T, Graven Larsen B, Møller M. Anbefalinger om aktieinvesteringer. København: Penge- og Pensionspanelet, 2011. 36 s.