Analyse af revisorerklæringer

Lars Kiertzner, Thomas Riise Johansen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

I den “digitale tidsalder” er der rimelig præcis viden om udbredelsen af lovpligtig revision, der tilnærmelsesvist bestemmes af antallet af revisionspligtige virksomheder. Imidlertid er der ikke noget samlet billede over omfanget af øvrige erklæringer med høj eller begrænset sikkerhed og heller ikke over omfanget af erklæringsopgaver i forbindelse med regnskabsassistance eller aftalte arbejdshandlinger. Denne artikel præsenterer hovedresultaterne fra en undersøgelse udført i samarbejde mellem CBS og FSR-danske revisorer, hvor formålet har været at skabe mere systematisk viden om, hvordan revisorer samlet set bidrager med erklæringer inden for det private erhvervsliv, på det kommunale område samt i foreninger og fonde.
OriginalsprogDansk
TidsskriftRevision & Regnskabsvaesen
Vol/bind84
Udgave nummer1
Sider (fra-til)14-22
ISSN0034-6918
StatusUdgivet - 2015

Citer dette

Kiertzner, Lars ; Riise Johansen, Thomas. / Analyse af revisorerklæringer. I: Revision & Regnskabsvaesen. 2015 ; Bind 84, Nr. 1. s. 14-22.
@article{0e37b7623cc34a3cb2df4ffb2d39bd69,
title = "Analyse af revisorerkl{\ae}ringer",
abstract = "I den “digitale tidsalder” er der rimelig pr{\ae}cis viden om udbredelsen af lovpligtig revision, der tiln{\ae}rmelsesvist bestemmes af antallet af revisionspligtige virksomheder. Imidlertid er der ikke noget samlet billede over omfanget af {\o}vrige erkl{\ae}ringer med h{\o}j eller begr{\ae}nset sikkerhed og heller ikke over omfanget af erkl{\ae}ringsopgaver i forbindelse med regnskabsassistance eller aftalte arbejdshandlinger. Denne artikel pr{\ae}senterer hovedresultaterne fra en unders{\o}gelse udf{\o}rt i samarbejde mellem CBS og FSR-danske revisorer, hvor form{\aa}let har v{\ae}ret at skabe mere systematisk viden om, hvordan revisorer samlet set bidrager med erkl{\ae}ringer inden for det private erhvervsliv, p{\aa} det kommunale omr{\aa}de samt i foreninger og fonde.",
author = "Lars Kiertzner and {Riise Johansen}, Thomas",
year = "2015",
language = "Dansk",
volume = "84",
pages = "14--22",
journal = "Revision & Regnskabsv{\ae}sen",
issn = "0034-6918",
publisher = "Karnov Group",
number = "1",

}

Analyse af revisorerklæringer. / Kiertzner, Lars; Riise Johansen, Thomas.

I: Revision & Regnskabsvaesen, Bind 84, Nr. 1, 2015, s. 14-22.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Analyse af revisorerklæringer

AU - Kiertzner, Lars

AU - Riise Johansen, Thomas

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - I den “digitale tidsalder” er der rimelig præcis viden om udbredelsen af lovpligtig revision, der tilnærmelsesvist bestemmes af antallet af revisionspligtige virksomheder. Imidlertid er der ikke noget samlet billede over omfanget af øvrige erklæringer med høj eller begrænset sikkerhed og heller ikke over omfanget af erklæringsopgaver i forbindelse med regnskabsassistance eller aftalte arbejdshandlinger. Denne artikel præsenterer hovedresultaterne fra en undersøgelse udført i samarbejde mellem CBS og FSR-danske revisorer, hvor formålet har været at skabe mere systematisk viden om, hvordan revisorer samlet set bidrager med erklæringer inden for det private erhvervsliv, på det kommunale område samt i foreninger og fonde.

AB - I den “digitale tidsalder” er der rimelig præcis viden om udbredelsen af lovpligtig revision, der tilnærmelsesvist bestemmes af antallet af revisionspligtige virksomheder. Imidlertid er der ikke noget samlet billede over omfanget af øvrige erklæringer med høj eller begrænset sikkerhed og heller ikke over omfanget af erklæringsopgaver i forbindelse med regnskabsassistance eller aftalte arbejdshandlinger. Denne artikel præsenterer hovedresultaterne fra en undersøgelse udført i samarbejde mellem CBS og FSR-danske revisorer, hvor formålet har været at skabe mere systematisk viden om, hvordan revisorer samlet set bidrager med erklæringer inden for det private erhvervsliv, på det kommunale område samt i foreninger og fonde.

UR - http://sfx.lib.cbs.dk:3210/sfxlcl3?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=110978976476595&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 84

SP - 14

EP - 22

JO - Revision & Regnskabsvæsen

JF - Revision & Regnskabsvæsen

SN - 0034-6918

IS - 1

ER -