Accelerate Growth with a Corporate Garage: An Entrepreneurial and Pragmatic Approach to Future-Proof Your Business

Rasmus Vaupel, Lars Bo Jeppesen, Tim Vang

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Danske virksomheder sidder ofte på de gode ideer, som har stort potentiale for vækst, hvis virksomhederne ellers formår at føre ideerne ud til markedet. Men det er vanskeligt. Corporate Garage har, med støtte fra Industriens Fond, skabt en innovationsguide til danske virksomheder, så de kan blive bedre til den proces.
Bogen er et strategisk værktøj til virksomheder til at tænke stort, starte småt og skalér hurtigt. Ved at strukturere fremdriften bedre, validere hurtigere og eksekvere så snart det lader sig gøre, så vil innovationsprojekter, og dermed nye produkter eller forretningsmodeller, blive hurtigt testet – og efterfølgende afbrudt eller skaleret afhængigt af succesraten.
Accelerate Growth with Corporate Garage viser en vej for hvordan mindre og mellemstore virksomheder kan øge innovationsevnen, og øge succesraten for de nye idéer, og skabe et iværksætter-mindset, der påvirker hele organisationen i en virksomhed.
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagCore & Company
Antal sider104
StatusUdgivet - 2019
NavnCorporate Garage

Citer dette

Vaupel, Rasmus ; Jeppesen, Lars Bo ; Vang, Tim. / Accelerate Growth with a Corporate Garage : An Entrepreneurial and Pragmatic Approach to Future-Proof Your Business. København : Core & Company, 2019. 104 s. (Corporate Garage).
@book{d69f04f4583c4b18821cb8cffacea2c1,
title = "Accelerate Growth with a Corporate Garage: An Entrepreneurial and Pragmatic Approach to Future-Proof Your Business",
abstract = "Danske virksomheder sidder ofte p{\aa} de gode ideer, som har stort potentiale for v{\ae}kst, hvis virksomhederne ellers form{\aa}r at f{\o}re ideerne ud til markedet. Men det er vanskeligt. Corporate Garage har, med st{\o}tte fra Industriens Fond, skabt en innovationsguide til danske virksomheder, s{\aa} de kan blive bedre til den proces.Bogen er et strategisk v{\ae}rkt{\o}j til virksomheder til at t{\ae}nke stort, starte sm{\aa}t og skal{\'e}r hurtigt. Ved at strukturere fremdriften bedre, validere hurtigere og eksekvere s{\aa} snart det lader sig g{\o}re, s{\aa} vil innovationsprojekter, og dermed nye produkter eller forretningsmodeller, blive hurtigt testet – og efterf{\o}lgende afbrudt eller skaleret afh{\ae}ngigt af succesraten.Accelerate Growth with Corporate Garage viser en vej for hvordan mindre og mellemstore virksomheder kan {\o}ge innovationsevnen, og {\o}ge succesraten for de nye id{\'e}er, og skabe et iv{\ae}rks{\ae}tter-mindset, der p{\aa}virker hele organisationen i en virksomhed.",
author = "Rasmus Vaupel and Jeppesen, {Lars Bo} and Tim Vang",
year = "2019",
language = "English",
series = "Corporate Garage",
publisher = "Core & Company",
address = "Denmark",

}

Accelerate Growth with a Corporate Garage : An Entrepreneurial and Pragmatic Approach to Future-Proof Your Business. / Vaupel, Rasmus; Jeppesen, Lars Bo; Vang, Tim.

København : Core & Company, 2019. 104 s. (Corporate Garage).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Accelerate Growth with a Corporate Garage

T2 - An Entrepreneurial and Pragmatic Approach to Future-Proof Your Business

AU - Vaupel, Rasmus

AU - Jeppesen, Lars Bo

AU - Vang, Tim

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Danske virksomheder sidder ofte på de gode ideer, som har stort potentiale for vækst, hvis virksomhederne ellers formår at føre ideerne ud til markedet. Men det er vanskeligt. Corporate Garage har, med støtte fra Industriens Fond, skabt en innovationsguide til danske virksomheder, så de kan blive bedre til den proces.Bogen er et strategisk værktøj til virksomheder til at tænke stort, starte småt og skalér hurtigt. Ved at strukturere fremdriften bedre, validere hurtigere og eksekvere så snart det lader sig gøre, så vil innovationsprojekter, og dermed nye produkter eller forretningsmodeller, blive hurtigt testet – og efterfølgende afbrudt eller skaleret afhængigt af succesraten.Accelerate Growth with Corporate Garage viser en vej for hvordan mindre og mellemstore virksomheder kan øge innovationsevnen, og øge succesraten for de nye idéer, og skabe et iværksætter-mindset, der påvirker hele organisationen i en virksomhed.

AB - Danske virksomheder sidder ofte på de gode ideer, som har stort potentiale for vækst, hvis virksomhederne ellers formår at føre ideerne ud til markedet. Men det er vanskeligt. Corporate Garage har, med støtte fra Industriens Fond, skabt en innovationsguide til danske virksomheder, så de kan blive bedre til den proces.Bogen er et strategisk værktøj til virksomheder til at tænke stort, starte småt og skalér hurtigt. Ved at strukturere fremdriften bedre, validere hurtigere og eksekvere så snart det lader sig gøre, så vil innovationsprojekter, og dermed nye produkter eller forretningsmodeller, blive hurtigt testet – og efterfølgende afbrudt eller skaleret afhængigt af succesraten.Accelerate Growth with Corporate Garage viser en vej for hvordan mindre og mellemstore virksomheder kan øge innovationsevnen, og øge succesraten for de nye idéer, og skabe et iværksætter-mindset, der påvirker hele organisationen i en virksomhed.

M3 - Book

T3 - Corporate Garage

BT - Accelerate Growth with a Corporate Garage

PB - Core & Company

CY - København

ER -