10 råd til bedre videndeling

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  Resumé

  I de seneste årtier har det været populært at tale med om videndeling, som derfor er blevet lidt af et hurra-ord. Der er gået mode i videndeling, og mange arbejdspladser har derfor oplevet en vis træthed hos ansatte, hver gang der er blevet indkaldt til møder og seminarer om videndeling. Denne træthed har nogle gange affødt en vis træghed, fordi arbejdspladsens understøttelse af videndeling i højere grad har været retorisk end praktisk. Med andre ord er der blevet snakket for meget videndeling og gjort for lidt ud af det systematiske arbejde med at definere, hvad videndeling er, identificere arbejdspladsens udfordringer med videndeling og derefter vælge de bedst mulige måder til at understøtte videndeling.
  OriginalsprogDansk
  TidsskriftHR chefen
  Udgave nummer2
  Sider (fra-til)52-54
  ISSN2245-9405
  StatusUdgivet - apr. 2016

  Citer dette

  @article{8953cab18d82436eadde02fc33c23f17,
  title = "10 r{\aa}d til bedre videndeling",
  abstract = "I de seneste {\aa}rtier har det v{\ae}ret popul{\ae}rt at tale med om videndeling, som derfor er blevet lidt af et hurra-ord. Der er g{\aa}et mode i videndeling, og mange arbejdspladser har derfor oplevet en vis tr{\ae}thed hos ansatte, hver gang der er blevet indkaldt til m{\o}der og seminarer om videndeling. Denne tr{\ae}thed har nogle gange aff{\o}dt en vis tr{\ae}ghed, fordi arbejdspladsens underst{\o}ttelse af videndeling i h{\o}jere grad har v{\ae}ret retorisk end praktisk. Med andre ord er der blevet snakket for meget videndeling og gjort for lidt ud af det systematiske arbejde med at definere, hvad videndeling er, identificere arbejdspladsens udfordringer med videndeling og derefter v{\ae}lge de bedst mulige m{\aa}der til at underst{\o}tte videndeling.",
  author = "{Holdt Christensen}, Peter",
  year = "2016",
  month = "4",
  language = "Dansk",
  pages = "52--54",
  journal = "HR chefen",
  issn = "2245-9405",
  publisher = "DANSK HR",
  number = "2",

  }

  10 råd til bedre videndeling. / Holdt Christensen, Peter.

  I: HR chefen, Nr. 2, 04.2016, s. 52-54.

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  TY - JOUR

  T1 - 10 råd til bedre videndeling

  AU - Holdt Christensen, Peter

  PY - 2016/4

  Y1 - 2016/4

  N2 - I de seneste årtier har det været populært at tale med om videndeling, som derfor er blevet lidt af et hurra-ord. Der er gået mode i videndeling, og mange arbejdspladser har derfor oplevet en vis træthed hos ansatte, hver gang der er blevet indkaldt til møder og seminarer om videndeling. Denne træthed har nogle gange affødt en vis træghed, fordi arbejdspladsens understøttelse af videndeling i højere grad har været retorisk end praktisk. Med andre ord er der blevet snakket for meget videndeling og gjort for lidt ud af det systematiske arbejde med at definere, hvad videndeling er, identificere arbejdspladsens udfordringer med videndeling og derefter vælge de bedst mulige måder til at understøtte videndeling.

  AB - I de seneste årtier har det været populært at tale med om videndeling, som derfor er blevet lidt af et hurra-ord. Der er gået mode i videndeling, og mange arbejdspladser har derfor oplevet en vis træthed hos ansatte, hver gang der er blevet indkaldt til møder og seminarer om videndeling. Denne træthed har nogle gange affødt en vis træghed, fordi arbejdspladsens understøttelse af videndeling i højere grad har været retorisk end praktisk. Med andre ord er der blevet snakket for meget videndeling og gjort for lidt ud af det systematiske arbejde med at definere, hvad videndeling er, identificere arbejdspladsens udfordringer med videndeling og derefter vælge de bedst mulige måder til at understøtte videndeling.

  UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=3580000000000376&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

  M3 - Tidsskriftartikel

  SP - 52

  EP - 54

  JO - HR chefen

  JF - HR chefen

  SN - 2245-9405

  IS - 2

  ER -