Udskriv

TeknoStress

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologi

Standard

TeknoStress. / Thygesen, Niels Thyge.

Klædt på til ledelse 2017: Stress et ledelsesansvar?. red. / Jeanette Sandberg Bossen. København : FOA, 2017. s. 83-89.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologi

Harvard

Thygesen, NT 2017, TeknoStress. i J Sandberg Bossen (red.), Klædt på til ledelse 2017: Stress et ledelsesansvar?. FOA, København, s. 83-89.

APA

Thygesen, N. T. (2017). TeknoStress. I J. Sandberg Bossen (red.), Klædt på til ledelse 2017: Stress et ledelsesansvar? (s. 83-89). København: FOA.

CBE

Thygesen NT. 2017. TeknoStress. Sandberg Bossen J, red. I Klædt på til ledelse 2017: Stress et ledelsesansvar?. København: FOA. s. 83-89.

MLA

Thygesen, Niels Thyge "TeknoStress". Sandberg Bossen, Jeanette (red.). Klædt på til ledelse 2017: Stress et ledelsesansvar?. København: FOA. 2017. 83-89.

Vancouver

Thygesen NT. TeknoStress. I Sandberg Bossen J, red., Klædt på til ledelse 2017: Stress et ledelsesansvar?. København: FOA. 2017. s. 83-89.

Author

Thygesen, Niels Thyge. / TeknoStress. Klædt på til ledelse 2017: Stress et ledelsesansvar?. red. / Jeanette Sandberg Bossen. København : FOA, 2017. s. 83-89

Bibtex

@inbook{e25564c6b16e49e68fb9f9b57754da32,
title = "TeknoStress",
abstract = "Denne artikel handler om hvordan m\{aa}lstyring skaber stress. Normalt t\{ae}nker vi p\{aa} m\{aa}lstyring og andre ledelsesteknologier, som neutrale instrumenter og som i sig selv ikke er harmfulde. Men hvad hvis ledelsesteknologier slet ikke er neutrale og harml\{o}se? Og hvad hvis kimen til stress blandt andet ligger indenfor selve teknologien? Hvis der er et gran af sandhed i disse sp\{o}rgsm\{aa}l, s\{aa} hj\{ae}lper det ikke at reparere p\{aa} stressede medarbejdere eller ledere. S\{aa} er det teknologien, der skal repareres eller i det mindste g\{o}res til genstand for vurdering.",
author = "Thygesen, {Niels Thyge}",
year = "2017",
language = "Dansk",
pages = "83--89",
editor = "{Sandberg Bossen}, Jeanette",
booktitle = "Kl\{ae}dt p\{aa} til ledelse 2017",
publisher = "FOA",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - TeknoStress

AU - Thygesen,Niels Thyge

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Denne artikel handler om hvordan målstyring skaber stress. Normalt tænker vi på målstyring og andre ledelsesteknologier, som neutrale instrumenter og som i sig selv ikke er harmfulde. Men hvad hvis ledelsesteknologier slet ikke er neutrale og harmløse? Og hvad hvis kimen til stress blandt andet ligger indenfor selve teknologien? Hvis der er et gran af sandhed i disse spørgsmål, så hjælper det ikke at reparere på stressede medarbejdere eller ledere. Så er det teknologien, der skal repareres eller i det mindste gøres til genstand for vurdering.

AB - Denne artikel handler om hvordan målstyring skaber stress. Normalt tænker vi på målstyring og andre ledelsesteknologier, som neutrale instrumenter og som i sig selv ikke er harmfulde. Men hvad hvis ledelsesteknologier slet ikke er neutrale og harmløse? Og hvad hvis kimen til stress blandt andet ligger indenfor selve teknologien? Hvis der er et gran af sandhed i disse spørgsmål, så hjælper det ikke at reparere på stressede medarbejdere eller ledere. Så er det teknologien, der skal repareres eller i det mindste gøres til genstand for vurdering.

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 83

EP - 89

BT - Klædt på til ledelse 2017

PB - FOA

CY - København

ER -